شلوغ نکن اینقدر دنبال بنگ و حشیش نباش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شلوغ نکن اینقدر دنبال بنگ و حشیش نباش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پستو گزارش کردم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملنگ(sm2)نقل قول:
معلمت کی بوده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلنگ(sm2)نقل قول:
من فعلا رفتم یه خورده این cod bo3 روبرم
- (sm50)
(sm50)
خخخخخخ نه عژیژم هر چی هست تو دهات شماست ما که از این چیزا نداریم خخخخخخ(sm30)نقل قول:
نمیدونم چرا و چرا اینجوریه بعد از این همه وقت
ولی باید بگم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تکون بده تکون بدهههههههههه(sm2)
(sm120)
علیک سلام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند ماه خدمتی پلو خور؟(sm2)
سلام دوست(sm10)نقل قول:
تازه شروع شده فعلا آموزشی تموم کردم یه دو هفته ای هست رفتم یگان خدمتی(sm2)
- (sm2)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
- (sm172)
(sm98)
(sm171)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm79)
خسته و در به در شهر غمم
شبم از هر چی شبه سیاه تره
(sm81)
به هر طرف رو میکنم راه رهایم باز نیست...(sm50)
سلااااااااااااااااااااااا ااااام(sm127)
آغا چرا من آخر هفته ها که میام سر میزنم تا سایت ***** شده عجب خخخخخخ(sm2)
(sm50)
همه بی معرفتا........(sm50)
- (sm50)
- (sm50)
رسیده ام به نا کجا..........(sm50)
برخیزو چاره کن......(sm74)
رفتیو به راه مانده ای
در شب سیاه مانده ای
(sm50)
اماده شو ای همسفر...........(sm81)
کن رها بازوی در بند مرا....
پای دربند دماوند مرا....
فکر چاره کن همسفر.........(sm50)
شکوفتیو گفتی از عشق پرپرم من............(sm50)
باران(sm120)
شب خسته ازیه تکرار روزمره
روز با تو تا طی شه این شب مسخره (sm50)
خنده ي تلخ من از گريه غم انگيزتر است کارم از گريه گذشته به آن مي خندم (sm59)نقل قول:
ها والا.. گفتی(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]