(sm2) و چه عجیب مغز بچگانه و فندقی داری تو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) و چه عجیب مغز بچگانه و فندقی داری تو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه عمریه
تاریکی شبی
حیفه سحر بشی
ای ماه دوردست
کاشکی به قلب من
نزدیک تر بشی
(sm50)
ترجیع بندشو اکبر لو داد !!!! (sm59)
مرد حسابی هیرو با 102 گل تو رئال رکورد داره(sm19) کاپیتان وفادار(sm19) راموس الان نزدیک 50 گل زده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیرو ضربه ازاد میزد در حد لالیگا(sm50)
اره یادم میاد... پنالتی .. ضربه آزاد.(sm51)نقل قول:
,, حضور تو لبمو به خنده مهمون کرد
سیاهی شبمو ستاره بارون کرد
رفتن تو دلمو به گریه مهمون کرد
تموم دنیامو شبیه زندون کرد ,,
(sm74)
باز غارساییای تازه به دوران رسیده اومدن(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع که تیم ملی اسپانیا رو نمیشناختی من طرفداراش بودم حالا واسه من زر میزنی(sm70)
اون موقع که رائولو دعوت نکرد بارسا هنوز جام زیادی نگرفته بود ویا تو والنسیا بود هنوز سمت فوتبال نیومده بودین اشکال نداره اینا رو نمیدونی(sm2) حالا یاد بگیر
یه بار تو الکلاسیکو رفت سمت ریوالدونقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریوالدو داشت میمرد از ترس(sm2) از دور باهاش دعوا میکرد(sm2)
من از شما چی می خواستم !؟؟!
یه لحظه ی بی درد
شما به من چی دادین !؟؟!
یه درد بی درمون
من از شما چی می خواستم !؟؟!
یه ذره آرامش
شما به من چی دادین !؟؟!
یه سینه ی داغون
صدای پای شکستن
صدای له شدن اومد
تو این شبستون خاموش
کی بود سراغ من اومد !؟؟!
,, اشک شدم ریختم
حرف شدم گفتم
آه شدم سوختم
رام شدم رفتم
نمک شدین واسه من
زخم شدم خوردم
درد شدین واسه من
مرد شدم مُردم ,,
(sm88)
اینو یادم نمیاد(sm51)نقل قول:
من همش اینو با فرناندو ردوندو رو قاطی میکردم اوایل(sm2)
,, نه از اون دلخوشیا
نه از این دلخوریا
تو که نیستس بهتره
از خودم خسته بشم
اگه صدبار دیگه
منو تنها بذاری
نمیتونم به کسی
جز تو وابسته بشم ,,
(sm74)