ولی تو این که شیپور نمیشه باهاش نتهای متفاوت اجرا کرد، هیچ شکی ندارم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی تو این که شیپور نمیشه باهاش نتهای متفاوت اجرا کرد، هیچ شکی ندارم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میتونم بگم به قول امید حاجیلی شیپور یه آلت ه که یه صدایی ازش در میاد(sm120)
من احساس میکنم شیپور یه حس خاصی در من ایجاد میکنه (sm2)نقل قول:
کریو برا من جواب میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن حرف خودشه (sm120) اگه بخوای فایل تصویریشو برات آپ می کنم (sm120) با رشیدپور حرف میزنه، اسکلش کرده، خیلی هم باحاله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ا مشب چه کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیا رو چی زدی ؟
به قول تو --- هر آلتی که صدا ازش در بیاد --- (sm108)--- میشه گفت ساز --- مثل کوزه --- توی موسیقی هم مخصوصا اجراهای زنده خیلی استفاده میشه ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب گستره صوتی نداره --- شیپور هم سازه --- ولی سازی که فقط جای خودش استفاده میشه --- عام نیست ---
حتما شیپورچی هم جز نوازندگان خوب دنیا قبول نداری(sm120)تو پسر شجاع بود؟(sm120)نقل قول:
اول سطح دانشتو ببر بالا --- بعد بیا بحث کن --- (sm108)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بردم(sm120)نقل قول: