به خواننده ی مورد علاقه ات برس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Godfather2016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به خواننده ی مورد علاقه ات برس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Godfather2016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال داداش گوش کن لذتشو ببر (sm176)نقل قول:
میلاد یه سوال بپرسم؟؟
میتونی بپرسی
این علی عظیمی کیه دیگه(sm120)
دقیقا فازت چیه ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چه نظر میخوای بدونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم بعد از تو با هرچی که ترکش داشت جنگیده
دیگه بعد از تو به هرکی که ترکش کرد خندیده(sm81)خنده محسن(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74) (sm74)(sm74)
کارش خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن دیگه ههههههه نمیگه (sm25)
ولی پدرام رو سفیدمون کرد(sm118)
هنوز نمیتونم نظری کامل بدم ..
رضا دیوث گم شو از تاپیک بیرون دارم با البوم حال می کنم حوصله ات رو ندارم
- (sm2)
تو کدوم قفلینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا یه جوری هستی ! از فیلمنامه های نولان هم پیچیده تری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فان میخونه؟(sm120)نقل قول:
(sm27)
یکی بگه لپتاپ 16 میلیونی رو کی می خره ؟
آهنگ جنگ زدهنقل قول:
نه تا اون حدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm133)
چند نمونه رو مثال بزن تا خودم متوجه منظورت شمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم به این عکس مزخرف اواتارت زلاتان کامکار برس (sm30) که یه بار زر مفت زد درباره چاوشی به شکر خوری افتاد(sm128)نقل قول:
یا خدا(sm81)
اونی که پولشو داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونش صبح هنوز گوش نداده بودی عین بولدوزر افتادی به جون چاوشی (sm2)نقل قول:
برو به زندگی برس لقمه اندازه دهنت بردارنقل قول:
بابا این میلاد کلا کص میگه.. میخواد فضا عوض بشه.. جدی نگیرین(sm2)
از تشنگی نصفه جونه این مشک دستاشو عمری نذر ابوالفضل کرده(sm74)
خودم به این نتیجه رسیدم الکی میره بالا تو 10 دقیقه یه دفعه 30 تا دانلود زد براشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحی که رو موج اف ام می شست (sm81)اینجارو وقتی میگه یاد رضا یزدانی می افتم
داشتم جو رو بر علیه خودم میکردم که موفق شدم (sm2)نقل قول:
میلاد آواتارت واقعا فوق العاده تخمیه (sm2)
اوتار میلاد منو یاد شخصیتای منفی سریالای ومپایری میندازه که اخرش به گا میره(sm2)
حیف که حوصله بن شدن ندارم - آخ تو چه میدونی یزدانی کیه موسیقی چیه - مذخرفات شهرزاد رو گوش دادی شده طرفدار چاوشی فکر کردی بیای اینجا از چاوشی خوب بگی آبنبات مکی بهت میدننقل قول:
ابنبات مکی(sm2)
یعنی ابنباتی که از مکه اومده یا ابنباتی که باید میک زده بشه؟(sm2)
(sm2)
وای ریدم از خنده حالا باید //// عوض کنم(sm2)نقل قول:
فکر کردی محسن بهت ابنبات میده میک بزنی ؟
ایهام داره (sm2)نقل قول: