(sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm111)
(sm127)
ملودی ترک تصویرم مال پویانه
البومی یه چیزی در حد تجربه کن میشه
شادمهر رو هر ملودی بخونه همون صداش کافیه واسه جذابیت اون ترکو موسیقی
ممکنه اولش خوشمون بیاد ولی عین تجربه کن میره تو ارشیو و دیگه رغبتی واسه پلی کردن نداریم!
احتمال دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیبا غریبا(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارگردان ویدیوی بعدی زیگورات
ویدیو در یک خانه قدیمی تاریخی در ترکیه در حال فیلمبرداری
فکر کنم یواش یواش باید نا امید بشیم بریم پی زندگی
فکر کنم ویدیوی تصویر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه اینجا تنها جایی هست که ناامیدی داره موج میزنه رو بقیه هم اثر گذاشته بقیه هوادارا هم قبول دارن شادمهر افت داشته ولی دلیل نمیشه ناامید شد یادمون نره شادمهر در البوم های ادم فروش و پاپ کرن هم بالا پایین زیاد داشت ولی بعدش تقدیرو خلق کرد به هر حال اینم یه بخشی از دوره هنریش هست که خواهد گذشت خودشم تو کنسرتاش گفت که میدونه این تیم مخالفانی داره
با این حال ترجیح داده فعلا این البوم رو هم باهاشون کار کنه من به شخصه بخاطر اطمینانی که به شادمهر دارم پیش داوری نمیکنم منتظر البوم می مونم
این بدترین دوره شادمهر هستش متاسفانه باید قبول کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درمورد تجربه کن صحبت میکنم چون شنیدم البوم رو
ولی در مورد البوم تصویر فعلا نظری نمیدم
پیش داوری چی؟ مگه البوم تجربه کن رو نشنیدی? مگه آهنگ قلب من منتشر نشده؟نقل قول:
اطمینان به چی؟ به وحید پویان و میلاد خالتور؟
مگه بهروز صفاریان بهترین خاطراتو برامون نساخته تو مسافر و دهاتی و آدم و حوا ، حقش نیست کار کنه؟ میلاد خالتور عروس گرم کن باید تنظیم کنه؟
همه اونا که قبلا اومدن و رفتن کنه نبودن اما این گروه مسخره مثل کنه چسبیدن به شادمهر دارن خونشو میخورن
کنه خاصیتش اینه که ول نمیکنه مگه به زور بکنی بندازیش دور
ببین شادمهر در ایران و بهروز صفاریان و اینا دیگه تموم شدست نباید منتظر اون روزای طلایی موندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم های خارج از ایران خیالی نیست و ادم فروش و پاپ کرن تو هر کدوم از اینا چندتا اهنگ بود که بین مردم شنیده شد؟ فوقش تو هر البوم سه تا.حالا بگذریم از خودمون که هواداریم و همه اهنگهای ساخت خود شادمهرو گوش میدیم.
اما اگه بدون تعصب نگاه کنیم( که میدونم تو نمیتونی خخ) این البوم تجربه کن بین شنوندهای معمولی ناموفق نبود و در واقع شادمهرو نه بالا برد نه پایین.ولی اگه وارد هوادارا بشیم همه این حرفا که میگی درسته تنظیمها اصلا قابل مقایسه با کارای خود شادمهر نیست و....
ولی شادمهر نگاهش به همه شنوندهاشه و از یه طرفم خودش فعلا نمیخاد بسازه وقتی میبینه میتونه با همینا اکثریت رو راضی نگه داره خودشو به زحمت نمیندازه.
(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی عکس هم از پشت صحنه ویدئو جدید شادمهر پخش شد
مهدی کساییان کدوم ترانه ها را واسه شادمهر گفته؟نقل قول:
مهم نیست شنیده شه یا نه مهم اینه که کارنامه خودشو خراب نکنهنقل قول:
میگه هفتاش تایید شده بود که کنسل شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا هم حس خوبیه
اره باز رفته بالا صخره خخنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)(sm178)(sm178)
(sm178)(sm178)(sm178)واقعانقل قول:
(sm74)نقل قول:
ولی من پیش داوری میکنم و از همین الان میدونم که قراره چه چیزی بشنوم(sm178)(sm74)نقل قول:
میشه بر اساس شناخت و رزومه کاری عوامل آلبوم تا حدودی درباره نتیجه نهایی انتظاراتی داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا این چند خط نوشته هزارتا تشکر داره(sm10)(sm127)نقل قول:
(ببخشید هاااا ولی بی رو دروایسی باید قبول کنیم که) بچمون گشاد کرده حسابی(sm178)(sm178)(sm178)نقل قول:
که کرده...(sm74)نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
آخر از صخره می افته پایین و کار دستمون میده(sm51)
دوستان شما میتونید تو پیج اینستای شادمهر برید؟!!
من توی سرچ نمیتونم پیدا کنم! و روی اکانتش هم میزنم صفحه خالی میاره!
بلاکت کرده حتمانقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
به سلامتی! البته هیچ حرف بدی نزده بودم. خیلی محترمانه انتقاد کرده بودم!نقل قول:
ولی مال الان و یکی دو روز پیش نیست! واسه همون روز که آهنگ جدید اومد!
موندم چرا با انقدر دیلِی آخه!!(sm30)
مطمئناً خودش بلاک نمیکنه...زیر سر یکی دیگهاس.
کم کم داره یه کاری میکنه منم کلاً از زندگیم بلاکش کنم بذارم کنار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm101)
ویدئو جدید ب نام نقطه ضعف ب کارگردانی زیگوارت
واقعا صداش آرامش بخشه این علی پهلوان(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین تنظیم ساده و گیتاری خیلی قشنگه صدا هم که عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلاکت کرده من از زمان انتشار آهنگ بالای 5 پیج بلاک شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم بلاک شدم .. واسه تک تک عوامل آلبوم پیغام گذاشتم وقتی کم میارین چرا بلاک میکنین .. اول با آهنگاتون سعی کردین شادمهر و بکشین پایین الانم با بلاک کردناتون که تقصیر شادمهر میفته ... انتقادپذیر باشین ... اونجاها دیگه بلاکم نکردن(sm70)نقل قول:
خاک تو سر بی جنبه و عقدهایشون کنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا که هی دوس دارن ازشون تعریف شه و ملت براشون به به و چه چه کنن، حتما یه عقدهای از بچگی باهاشون هست!!(sm132)
آخه من فقط یه پیج دارم که اونم شخصیه! نه حوصله دارم و نه ارزش داره بخوام فقط واسه اینکه پیج شادمهرو ببینم یکی دیگه بسازم!
نقطه ضعف(sm77)(sm77)