پارو خوبه اما نه بهتریننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پارو خوبه اما نه بهتریننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجر کاورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر میکنم اگر هوادارن موسیقی تیم به تیم (مثل مسابقۀ فوتبال) جلوی هم صف بکشند تیم هواداران چاوشی را سخت بتوان شکست داد--میخوام همتونو گاز بگیرم محروم بشم(sm2)
فضاسازي بي نظير (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تشکر از زانکــــو چاوشی(sm120)
فقط افسرده ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وقتی گوش میکنم میخوام بمیرم ، همین !
خب به درکنقل قول:
وصیت فضاش دلهره آره آدم یاد مرگ می افته(sm50)
کل آلبوم یه طرف اون نفس آخر وصیت نامه یه طرف
انگار یکی داره جون میده و نفس آخرش به گوشت میرسه
همیشه البومای محسن یه چیزش کم بود یا تنظیمش یا شعرش یا میکس و مسترش ولی این البوم همه چیش کامله(sm50) فعلا کاملترین و یه دست ترین البوم محسن به نظرم همینه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]