گوشت مریض شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گوشت مریض شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)سگ حامله ی پریود شده ی اسهال خونی برینه به این زندگینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره میگه البوم که ریده خف کننقل قول:
خر چه داند قیمت نقل و نبات (sm2)نقل قول:
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش رنج آخر داشت ... (sm25)
بهترین ترک آلبوم جهانبخش به نظر من شاید بود اونم به خاطر ترانه ی میلاد بابایی و تنظیم مسعود همایونی
در این مورد خاص هم ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اینارو میشناسی : آرمین قیطاسی ، همایون پشت دار ، آصف بایرامزاده
نقل قول:
کی میگه ؟ میلاد ؟ اگه منظورت میلاده که اصن برام مهم نیست این اصن چه فکری میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دوسش دارم مخصوصا تراک 2 و 3 و 4
تراک 1 بدرد نمیخوره با چند تا تراک دیگه