بچه ها آلبوم خاطرات مبهم رضا یزدانی کدوماش ویدیو کلیپ داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها آلبوم خاطرات مبهم رضا یزدانی کدوماش ویدیو کلیپ داره؟
تو مگه دیدی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)سلام فرهاد جان
(sm134)
امیر(sm19)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بلاتکلیف نداره نه؟اون تیزر تبلیغاتی که آهنگ بلاتکلیف توش بود بصورت انیمیشن رو داری؟صوتی و تصویری
؟
سلام به روی ماهت (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm42)خوبم خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط alifarhad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک تاپیکت رو بده علیرضا(sm111)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alifarhad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
این سری خیلی پُره خصوصا آرش برام جالب بود خودشو کشته با کاور(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا من همون روز اول سی دی اصلشو خریدم دی وی دی تصویریم داشت گم شد(sm54) تیزر تصویریه رو نداری بگرد داریاا(sm59)
آره واقعا بیچاره من وقتی تو راهه خونه میومدیم و مجبور شدم پول ماشینش رو حساب کنم !!!!نقل قول: