چی گفت (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
چی گفت (sm30)
زلاتان کامکار (sm30)
(sm74)
دوستان آلبوم به صورت (همون جلد متشخصا (sm128) ) رو از کجا میشه اینترنتی خرید؟؟؟
داشتم میخوندما(sm2)
تولید نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sako [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
عجب تنظیم هایی داره(sm178)
من نمیدونم آخه از یزدانی بی کس و کار تر سراغ ندارید بهش گیر بدید (sm120)
این رضا اریان کس ننه هم میدونید که زیر خواب امیر کس ننه هست برای همین بن نمیشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی با نمک شدی ها ادم میگه خیارش رو بکنه بهت بعد بده پدرت بخوره متوجه منظورم که میشی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir کس ننت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالتو درک می کنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبمو شکستید (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز 2 مین امیر رفت
باور می کنی از سر کار با یکی از همکار هام اومدم که البوم رو دانلود کنم گوش کنم ولی فهمیدم چهلم خالمه نشد رفتم مسجد الان اومدم خدایی نمی دونی چی کشیدم البوم اون بیرون همه دارن گوش می کنن(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبادت بی صداقت حقه بازیست
اساس مسجدش بتخانه سازیست
چرا انسان نمیخواهد بداند
وضوی بی صداقت، آب بازیست ... (sm50)
(sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو کدوم قفلی؟؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دو نفر بن شدن میلاد پسر خوبی میشود و شعر میزاره (sm2)
دوسش دارم خب مگه من میام بگم چرا عکس بوفالو رو گذاشتی اواتارت - حالمو خراب کردید(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیدایی رو دارم گوش میدم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما اینجا میخوندید دیگه من فحش دادم حرف بدی زدمنقل قول:
(sm118)
ولی بالای یک دقیقه تریاق واسه خودش میره (sm98) معلوم نیس چی تف داده به کی داره فوش میده
دیوث به زن من توهین نکن (sm39)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلخ نکن امید مننقل قول:
ای شکر سپید من
(sm19)
به من چه ربطی داره ؟؟؟
(sm81)(sm54)
(sm46)نقل قول:
بی شرفی که فش میدی بی شخصیت امیر مگه به خانواده ات توهین کرده بش فش مادر میدی نفهم
جاکش هم شدیم (sm25) خیلی ممنونم (sm176)
اغا من شرمنده ببخشین دست خودم نبود من که به مادرش فحش ندادم بازم شرمنده بخدا حلال کنید(sm10)
خودتو ناراحت نکن تقصیر من بود جاکشم منم - از من نقل گرفت من نباید جواب میدادمنقل قول:
برو سمت همون معتمدینقل قول:
بزقوش جواب فحش رو دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم (sm81)
عکس معتمدی بزارم راضی میشید (sm2)نقل قول:
وقتی میبینی یارو به خانواده یکی دیگه فحش میده بیخود میکنی نقل میگیری(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترینه بهترینایی
خیلی خیلی دوستت داریم
برات آرزوی موفقیت میکنیم امیدواریم در آینده بهترینا رو بشنویم
مهم چیزیه که خودت حال میکنی.. کیون لق بقیه(sm120)نقل قول:
در باورم نیست (sm81)
عجب گیتار الکتریکی میزنه(sm88)