نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرِکارم هنوز تعطیل نشدم (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرِکارم هنوز تعطیل نشدم (sm98)
یکم دیگه صبر کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
5 می تعطیلم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روايت داريم:
خيانت از گوشه و کنار کشتی نوح شروع شد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.وگرنه ما "شترمرغ" و "خرمگس" نداشتيم
دو توصیه:
١- هیچوقت به انتخابهای همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید!
٢- هیچوقت به انتخابهای خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست!😁😁😁
جمله سنگینی بود
متاهل ها پنج دقیقه تنفس بگیرید
خدا قوت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
Pانصافا باحالترین جمله ای که پشت وانت خوندم این بود:
.
.
.
.
.
.
مرد اونه که با وانت مخ بزنه
با پورشه و بنز هم که ننه ی قنبرم میتونه....?
یه روزی بشر جواب همه سوالارو پیدا میکنه، جز اینکه ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اکبر جوجه اصلی کجاست؟؟؟؟؟
عجب آن نیست که آهوی دلم صید تو شد
عجب آن است که من عاشق صیاد شدم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127)(sm120)
(sm2)
با من که نبودی(sm2)
باز اینا اومدن(sm81)(sm120)
صابر 100 بار بهت گفتم هرکی میاد تو تاپیک ازش چکی ی سند خونه ای چیزی بگیر(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
صابر کجایی؟ بیا چندتا پست بزار روحمون شاد بشه(sm127)
(sm2)
میخند؟(sm120)
(sm70)
مبارک باد این آزاد سازی (sm2)
برو گلنارتو بیار و شروع به کار کن(sm2)
نه دیگه خسته شدم انقدر گند زدم ! (sm2) برم یکم استراحت کنم (sm2) تا گند بعدی خداوند نگهدارتان باد (sm27)(sm2)نقل قول:
یادتون باشه دیگه این احسان و امیر رو راه ندیم اینجا، از رسول 24 هم تعهد نامه محضری بگیرین(sm2)
کجا رو باید امضا کنم ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
(sm2)
باید بری شیخ رو پیدا کنی، بعدش شرت من که دست اونه رو امضا کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حله داداش (sm2)نقل قول:
جا داره یادی هم بکنیم از شیخ مجمع(sm120) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزاشتن ما به بحثمون برسیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب داشتی میگفتی از مشکلات
خسته نباشی واقعا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا برای همه متاسفم ، که فقط باعث رنجش خاطر همدیگه میشن با بحثای بیخود ...نقل قول:
نقل قول:
به چشمب (sm127)
عشقی داش(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دس رو دولم نزار که خون ـه (sm25)(sm2)نقل قول:
هیچی چیزی نیست یه خورده مشکلات معدوی و معدوی به پایین دارم ایشالله چند روز دیگه میرم دکتر حل میشه (sm120) البته مثل همیشه دغدغه های معنوی هم گریبانم رو رها نمیکنند (sm2)
نادان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معدوی و به پایین چیه؟ اسمش چیه(sm142)
مشکلات معنویت دیگه چیه؟
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
بین "شما" گفتن و "تو" گفتن یه مرحله ای هست که به هم میگن YOU. حالا بیا درستش کن.
صابر (sm127) منم شرمندم رفیق (sm10)
دشمنت شرمنده (sm10)نقل قول:
ماهی خودش حافظه ش افتضاحه
اونوقت دکترا میگن واسه تقویت حافظه هفته ای سه بار ماهی بخورین
یه سوااالی ک خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده اینه که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پسر الکسیس هم با ســ.وپر مامانش جــ.ق میزنه؟؟!؟
ﺧﺪﺍ ﻭﻧﺪﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ
ﺗﻮ ﮐﻪ ﻗﺒﻞ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺳﮑــ.ﺲ ﻣﺸﮑﻞ ﺩﺍﺭﯼ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺟــ.ﻖ
ﺯﺩﻥ ....
ﺧﺐ ﭼﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﻮﺩ، ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺭﻭ ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﺧﻠﻖ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ
ﮐﻪ :
ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﺧﻄﺒﻪ ﻋﻘﺪ ﻣﺎﻝ ﺩﻭﻣﺎﺩ ﺗﺎﺯﻩ ﺟﻮﻭﻧﻪ ﻣﯿﺰﺩ
ﺩﺭ ﻣﯿﻮﻣﺪ ..
ﻣﺎﻝ ﻋﺮﻭﺱ ﻫﻢ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺗَﺮﮎ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﺸﺪ ..
يه دوست دختر دارم خيلي فهميدس
ميگه منو هر روز نكن از چشت ميفتم