فقط باید یجوری به گوش شادمهر برسونیم به ادمینش بگه دست از بلاک کردن برداره
پست هایی که شادمهر خودش میزاره بلافاصله زیرش تگش کنید بهش بگین ادمینش منتقدارو بلاک نکنه.فک کنم تنها راهش اینه
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط باید یجوری به گوش شادمهر برسونیم به ادمینش بگه دست از بلاک کردن برداره
پست هایی که شادمهر خودش میزاره بلافاصله زیرش تگش کنید بهش بگین ادمینش منتقدارو بلاک نکنه.فک کنم تنها راهش اینه
دیگه نمیشه مثل قدیما با شادمهر حرف زد .. واسطه داره ... کلاسش رفته بالا .. حتی دیگه نمیخواد وقت بزاره آدمین پیجهاش خودش باشه و جواب ملت رو بده ... چه برسه که آهنگم بسازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئوی بعدی از آلبوم تصویر اسمش هست نقطه ضعف
تو این پست آخر شادمهر فعلا عوامل رو تگ نکرده.ایشالله که کار خودش باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تگ نکرده میدونه انتقادا زیاد میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناهیدی یه تنظیم تمیز برای علی لهراسبی زد
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینکه کار کار همون عوامل داغونه
خودم از جنس صدای علی پهلوان خوشم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تنظیم به نظرم به متن ترانه و ملودی می اومد ولی در کل اینگونه تنظیمات عمرشون سپری شده.
کلاسش رفته بالارو خوب اومدی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی دلتو خوش نکن...(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت آهنگ "بارون میزنه"هستش؟؟؟نقل قول:
به نظرم این کار از هر لحاظ یک کار معمولیه و فکر نکنم حتی در کنسرتی هم اجرا بشه.
تنظیم خیلی قشنگی زده دمش گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا هم سپری نشده این حرفا همش الکیه کار باید زیبا باشه دورش رفته و اینا الکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد چی میگی...آین آهنگ علی پهلوان و نظیر اینگونه کارها نیومده به آرشیو هم نمیره و مستقیم فراموش میشه...چه برسه به شنیده شدن و ماندگار شدن.نقل قول:
مگر با یک ملودی فوق حرفه ای باشه که موندگار بشه...چیزی در حد و اندازه "علامت سوال" شادمهر.
تنظیمش یه سر و گردن بالاتر از ملودینقل قول:
سلیقه توئهنقل قول:
به نظر من خیلی زیبا بود از خیلی کارهای الان هم بهتر
به عشقت زنده موندم کاش(sm178)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر هم البوم طرفدار رو زود گذاشتی هم البوم تجربه کن به نظرت دانلود کدوم بیشتر بود یا کلا هیاهوی بیشتری داشت؟
پر پرواز منو ازم نگیر (sm127)
فربد اگه بخوای دو تا اهنگ از البوم طرفدار انتخاب کنی کدومارو انتخاب میکنی که گوش کنینقل قول:
و دو تا اهنگ از البوم تجربه کن
بنظر من البوم تقدیر بهترین البوم شادمهره
مگه میشه یه البوم اینقدر اهنگ های متنوعی داشته باشه و همه هیت بشه. اگه اهنگهای این البوم از قبل پخش نمیشد هیچ کسی تا هیچوقت این البوم رو فراموش نمیکرد. فکر کن برای اولین بار تقدیر و ترس و سبب و یکاری کن رو بشنوی مگه میشه این همه اهنگ خوب رو یه شبه حضم کرد!
اگه این البوم رو یه ادم خارجی گوش بده باورش نمیشه همه اهنگهاش ساخته ی یه نفره.
به نظر من خیالی نیست بهترین البوم شادمهره باور میخوام برم ژینا خیالی نیست بی نظیرن و با اختلاف کمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین البوم بعدی شادمهر پاپ کورن هست ماندگار که تو دله من ماندگار شد
بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود
میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود
خدا این یکیو ب خیر کنه(sm25)
این کارو بیشتر دلی خوندهنقل قول:
برای بازار موسیقی الان ما ساخته نشده تقریبا
این ویدیو جدید شادمهر به نظر چیز جالبی میاد شعرش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود
میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود (sm50)
نقطه ضعف
تنظیم : سعید زمانی
ملودی: شادمهر( به احتمال زیاد )
واقعا نصف البوم فوق العاده زیباستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب طرفدار حالم عوض میشه زود تموم میشه
اما آهنگ اسمم داره یادم میره چقد زیباست عجب ملودی دلنشینی رو یه ترک شاد گذاشته
کاش جای این آهنگ های شاد مسخره یه آهنگ اینطور درست میکرد
پاپ کرن تنظیم های فوق العاده ای دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود ترک پاپ کرن ترک ماندگار و اونه اونه
تمام آلبوم هایی که خودش کار کرده خیلی خوبن
آهنگساز ترانه نقطه ضعف خود شادمهره(sm118)
با این نظر موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا به فربد هم همین را گفتم...مارکتی که الان هست این نوع کارهارو نمیپسنده
این کار دلی ساخته شده.
گرچه جنس صدای علی پهلوان را زیاد دوست ندارم ولی روی بعضی کارها مثل"گل گلدون" خیلی خوب میشینه و اگه هنوزم همچون کارهایی ارائه بده حتما هیت میشه.
ملودی اگه از شادمهر باشه تنظیم را میشه یه جورایی باهاش کنار اومد.(sm118)نقل قول:
خدا کنه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم پاپ کرن تو سالی که منتشر شد هیچ البومی حتی نزدیکشم نشد همه جا همه کس این البومو کوش میکردننقل قول:
وحید پویان جز عوامل نیست ...یعنی اهنگسازخود شادمهر !؟!! عالی میشه (sm118)(sm118)(sm81)
همونه که دموش اومده بود ویولن هم داشت.موزیک ایران اماده شوک بزرگ توسط سلطان
معلوم نیست کی میاد؟نقل قول:
باز هم یه امیدی هست خوب باشه