همه عالی هستن اما منتخب من وصیت هستش
مخصوصا امروز (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
همه عالی هستن اما منتخب من وصیت هستش
مخصوصا امروز (sm81)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر حجم تراک های دیشب 103 مگ بود
الان زیپش 99 مگ
چرا کم شده؟
Kalanja'ar Or KOmOd (sm81)
چشام داره میترکه(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها توی تراک ها تراکی هست که مخاطب شعر خدا باشه ؟؟؟ من راجع به دزیره دو دلم هنوز که معشوقه رو میگه یا خدا (sm175)(sm25)
پارو داره دیونم می کنه
از کجا معلوم دله تو یروز برام تنگ بشهو(sm81)
من دیشب تصاویر از ساعت 8 تو سرم بود 9 سال بی خوابی وقتی وصیت رو پلی کردم پرید و بغضم ترکیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون هیچ زور زدنی اشکام میومد ، سالها بود اینقدر خوب گریه نکرده بودم
پاشو بیا فیفا یه 4 تا بهت بزنم اروم بشم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SoroushChavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزیره اکثر جاها با خداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]