می دونستم یه روز آخر به این بی رحمی تن میدی
نمایش نسخه قابل چاپ
می دونستم یه روز آخر به این بی رحمی تن میدی
10 نصب کن (sm2) من الان دستم گیره یعنی دانلود تو صف منیجرم هست خالی بشه میام 10 (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم که برگشتم به 7 یه روز دیدم ویندوزم بالا نیومد گفتم بزار برگردم به همون 7 (sm2)
توام مارو چاییدی با بهروز وثوقت (sm2)
غباری که از تو نشسته روی قلبم
بارون چیه سیل نمیتونه بشوره ... (sm172)
تو هم با این لنترنت (sm39)
خوب بود الانم بد نیست ولی مث اول نیست کند شده اذیت میکنه .. محرم شروع شد اینم اینجوری شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran1369 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفه سیا میومد همینجور میموند ؟
(sm39)هر چی میکشم از تو میکشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو به سرویس مفتی عادت دادی دیگه زورم میاد پول بدم
مشکل از وین نیس از خودته یجا درس عمل نکردی وین 10 الان کاملترین سیستم عامل بشریته (sm132)نقل قول:
همین لنترن الانم خوبه تازه یه مدت بگذره فک کنم درست بشه یا نسخه جدید بیاد . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]