اقا یکی پچ idm که سالم باشه هی ارور نده رو به من بده ،هرچی از نت گرفتم مال این اپ جدید رو دهنمو سرویس کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا یکی پچ idm که سالم باشه هی ارور نده رو به من بده ،هرچی از نت گرفتم مال این اپ جدید رو دهنمو سرویس کرده
از هر سایتی بگیری توش چن تا پچ داره باس یکی یکی نصب کنی یکیش اوکی میشه مال منم اینجور بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس بعد دانلود یه فایل نصبی هست یدونه پچ یدونه هم کرک اول باید بعد نصب پچ کنم؟
یکی برسونه پچ ای دی ام رو از هر جا میگیرم همونه لعنتی(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm2)بخاطر کیونه گول خوردینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)
(sm70)وقتای دیگه دنبالشی صب تا شب یونیه پشت سرش حرف میزنی با کیون میپره وسط بحث