کی مگه آلبوم رو گذاشتید رو سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کی مگه آلبوم رو گذاشتید رو سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها تراک یوسف منظورش چیه ؟ با کیه ؟؟؟؟ من نمیفهمم معنیشو (sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175) مثلا اونجا که میگه خدا از تیکه های دلم کوزه میساخت یعنی چی
من من من بی تی چیزی نیستم جز جز جز
دقیقا با این سبک باید نوشتش خیلی قشنگه تکراراش
(sm2)نبودی داستان داشتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن گفته بود خیلی وقت پیش کاراش برداشت ازاده برای شخص خاصی نمیخونه(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحن محسن تو اهنگ وصیت دقیقه
2:36 _ 2:47(sm175)
صفحه چند داستان داشتید برو بخونم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا چشمام دو تا سرباز مغرورننقل قول:
که مدتهاست از معشوقشون دورن
امیر دیشب اینجارو با قانون پادگان اداره میکرد(sm2)
من الان به پوچی رسیدم باو (sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]