[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
امیر درست کن
یعنی کیفیت الان بهتره از دیشب
همی الان خیلی خوبه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
امیر درست کن
یعنی کیفیت الان بهتره از دیشب
همی الان خیلی خوبه(sm120)
زمین خدا
نترس و بگو
خدا تا ابد
خدای همس
دقیقا تغییر کرده(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امروز صبح البومو دان کردم(sm70)(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها ضد حال های آلبوم >>>>> تنظیم کوشان آروم بود (sm175)(sm175) منتظر یه تنظیم ریتمیک بودم
. >>>>> تراک خفن ترنس خوراک ماشین نداشت (sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)( sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(s m175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm175)(sm 175)(sm175)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من صب بش گفتم هانقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصف شب چجوری البومو با این کیفیت گذاشتین من موندم(sm2)
پیش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ام سرش شلوغه (sm134)
از کجا معلوم دلت یه روز واسم تنگ...(sm50)