خوبه دیگه راحت از شکلک تو امضات استفاده میکنم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوبه دیگه راحت از شکلک تو امضات استفاده میکنم (sm2)
10 خیلی بهتره یا توهمات شماس؟(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
در کل خوبه ولی یه بدی داره windows photo رو برداشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه هم سرعتش بهتره هم امکاناتش هم امنیت
از ارتقا خوشم میاد(sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو گوشیمم الکی برنامه ها رو اپدیت میکنم (sm2)
منم همین طور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیو برداشته واضح و شفاف توضیح بدهنقل قول:
باور کن 99 درصد اپدیت ها الکیه فقط برای ارضا حس ما ارائه میدن(sm41)(sm41)(sm41)(sm41)نقل قول:
لاان عکسارو با یه چیز دیگه میاره مث ویندوز 7 نیست که سریع بیاره عکسارونقل قول:
(sm2)نقل قول:
من فعالش کردم با یه ترفند ریجسترینقل قول: