تقصیر منه ! اصلا همه چیز تقصیر منه ! اون فحش داد تقصیر منه ! یکی دیگه ازش نقل گرفت تقصیر منه ! خشک شدن آب دریاچه ارومیه تقصیر منه ! شکست در جبهه ی فلوجه توسط داعش تقصیر منه ! گرم شدن زمین تقصیر منه !
جاکش هم هستم (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
تقصیر منه ! اصلا همه چیز تقصیر منه ! اون فحش داد تقصیر منه ! یکی دیگه ازش نقل گرفت تقصیر منه ! خشک شدن آب دریاچه ارومیه تقصیر منه ! شکست در جبهه ی فلوجه توسط داعش تقصیر منه ! گرم شدن زمین تقصیر منه !
جاکش هم هستم (sm10)
آفرین روانشناس منی (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)
ول کن حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم اهل کجا هستی ولی من ترکم وقتی میبینم بیخودی به ناموس کسی فحش میدن اونم بدون اینکه طرف مقصر باشه بهم برمیخوره لطف کن درست حرف بزن ممنون(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم جاکشم هم کوسکش (sm2) بیخیال امیر با من بود گفت هادی جاکش (sm2)با تو نبود (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی داره الکی قومیتی میکنی بحثو!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم ازش نقل نگیر.. همینجوری فحش میدادی بدون نقل
امیر زد پستشو پاک کرد.. نقل قول تو مونده بود اون وسط... من و 10 تا دیگه مثل من فحش یارو رو ندیدیم چون امیر پاک کرد زود ولی از رو نقل قول تو فهمیدیم چی شده
الان اعصابش خرابه ول کن
باشه بیخیال(sm10)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)
نمیاد... مگراینکه هدایتی پول بدهنقل قول:
این دنبال پول بیشتر.. طاهری از سقف بیشتر به کسی پول نمیده.. سقفشونم کوتاه(sm2)ولی استقلال پول خوب میده.. وسط فصلم نصفشون میزنن میرن چون پولشون رو نمیگیرن(sm2)
پشمام ریخت(sm178)
الی دیوث کجایی(sm81)
نقل قول:
هدایتی رفت سر تمرین تیم ملی(sm118)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر این کیست این و هنر کیبوردنوازی محسن چاوشی (sm50)(sm118)
هیشکی حاله الانه منو درک نمی کنه(sm74)
دخیل می بستم(sm81)
سبک تریاق الکترو راکه ؟؟؟ آخرش مثل آهنگ های ریورسایده انگار پراگرسیو باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخیل می بستم...(sm81)نقل قول:
عج گیتار التریکی خفنی داره (sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)
ای خدا...(sm81)
میخواستم شب انتشار به آمار بیفزایم چن روز دیگه دوباره میرم تو سایه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمونم واژه ها مغز منو میدون مین کزدن......
تریاق
مردم مردم مردم(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
تریاق
این دیگه چی بود خدا
مردم مردم و زنده شدم(sm81)
امیر بی گزندی تو(sm74)
عجب ماه بلندی تو
که گردون را بگردانی ... (sm50)
الی بیا منو ببر بیمارستان(sm81)
تریاق رو ببین چطور ادا می کنه خدا (sm81)
پس از تو روی من بمبای خنثی هم عمل کردن(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط REZAD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر با گزندی تو
نگو تو جمجمه ام افراد استالین کمین کردن (sm50)
حسین صفا . شاه مقصودش نابودم کرده،از ظهر قفلم روش.....پیکان دلتنگ بابا،لحن محسن اصلا یه جوریه...
گلستان ساز زندان را بر این ارواح زندانی(sm50)
اکبر این شعر چنگیز رو خیلی دوست داشت، آموزشیه (sm50)
تریاق ده(sm88)
مردم محسن مردم(sm81)