تصمیم گرفتم به دور از درگیری و خشونت بقیه عمرم وقف انجمن باران بکنم و داشته هام را با شما رفقای با معرفت به اشتراک بزارم و لذت ببرم از این نوع زندگی.(sm50)
به خاطر همین امروز فول آرشیو محمد اصفهانی را نشستم کامل ریپ زدم با اسکن از کاورها (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تصمیم گرفتم به دور از درگیری و خشونت بقیه عمرم وقف انجمن باران بکنم و داشته هام را با شما رفقای با معرفت به اشتراک بزارم و لذت ببرم از این نوع زندگی.(sm50)
به خاطر همین امروز فول آرشیو محمد اصفهانی را نشستم کامل ریپ زدم با اسکن از کاورها (sm50)
ای جانم کرمانشاه ایوول رفیق فدای مرامت داداش هادی ما که قبل نیستم بقایی و احمد نژاد خرتن (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست درد نکنه رفیق . (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم
اول سرویس دانلوده که همیشه می گیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم هیچی
سوم اینکه می دونم باهوش ولی قبلا مستقیم دان می شد و هیچ صفحه ای نمی اومد(sm98)
(sm2)نه من توضیح دادم گفتم به همه این چیزا بستگی داره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نمیدانم منظورت از صفحه چیه . رو لینک کلیک کنی همون صفحه باز میشه برات ؟
اگه اونجوریه که منم قبلا اشتراک گرفتم همین جوری بود .
بعدشم حتما اون لینکی که تو قبلا گرفتی مستقیم بوده مث لینکای امیر که بت آلبوم میده وگرنه معمولی باشه همین جوریه به جان خودم
داداشه دوس داشتنی ما منظورم اینه که قبلا مث لینک البومایی که امیر الان می زاره با ی کلیک می رف تو کار دانلود و این صفحه شیری وا نمی شد الان نمی دونم چرا صص بازی گرفته اینو(sm25)نقل قول:
والا من اینجوری یه بار خودمم اشتراک گرفتم همین جوری بود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
هی سکه زر دادن(sm98)
اَله اَله (sm59)
من مات ماتِ از بازی شطرنج عشق می آمدم
شاه مهره ی دل رفته بود من لاف بردن می زدم ... (sm50)
ای دیوث اومدی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی تو مغروری هنوز
با فتح این همه شکست ... (sm50)
امشب تو کنسرت شاهین یکی از بین جمعیت داد زن شاهین بیا جرررم بده!!!!(sm25)
(sm25)
آخ چه بگا مگایه (sm50)
تازه میخواست از انقلاب بکنه یادی دیدیم در زدن کی اومد شیرین عبادی
رکورد زدیم(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلبر برفت و دلشدگان را خبر نکرد
یادِ حریف شهر و رفیق سفر نکرد ... (sm74)
گفتم مگر به گریه دلش مهربان کنم
چون سخت بود در دل سنگش اثر نکرد ... (sm74)
گفته بودی که بیایم چو به جان آیی تو
من به جان آمدم اینک تو چرا می نایی ... (sm172)
بس که سودای سر زلف تو پختم به خیال
عاقبت چو سر زلف تو شدم سودایی ... (sm172)
زان یار دلنوازم شکری ست با شکایت
گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت ... (sm81)
کنارِ هر شقایقی ،
هر جا که دیدی عاشقی
به یاد من باش ... (sm50)
شده شب که سر میزاری ،
آرزو کنی بمیری
دم دمای صبح که میشه ،
نفریناتُ پس بگیری ... (sm50)
- (sm50)
به نظرت بهترین مودم کودم هستش بخرم ؟نقل قول:
(sm50)
ارزونترين مودم ايرانسل 3372 هست ک همين مدل رو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه مدل دگه هست که تفاوتش با مدل بالايى واى فا ى دار بودنشه ک پيشنهاد من اينه، که جديدا اومده، اگه اين آپشن برات مهم نيس همين مدل من عاليه، البته قبلش ببين پوشش منطقه اى شما اونور چطوره... جفت مودما واسه هواوى هس
گل گهر، گل گهر، ما داريم، مياييم.... (sm137)
خوش آمدید به شهر داغون ما (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیک دارش می کنم و می خوام ذخیره کنم ازم لینک وب سایت می خواد!!!!!
خب الان غیرفعال شد می خوام باز سیو کنم همون ارور لینک وبسایتتان میاد!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی شد
مرسی امیر(sm176)
از ده کده یِ خونین از حمله یِ آپاچی یک کوه جسد ماند و یک مشت تماشا چی (sm50)
امیر ارام الان چرا نمی خونه؟(sm98)
گوش ندادم کلا کم کاره انگاری
صادق تو هم این مشکلو داری؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]