سیگار میکشم و کسی دود میشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیای من بدون تو نابود میشود ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سیگار میکشم و کسی دود میشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیای من بدون تو نابود میشود ...
عزیزم نمیدونی عشقت چقدر سینه سوزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سخته آدم چشم به تاریکی شب بدوزه... همیشه... (sm172)
یه آدم چقد طاقت غصه داره... (sm9)
به جایی رسیدم که با هیشکی حرفی ندارم... (sm1)
به نازنین .. (sm2)نقل قول:
بی تونقل قول:
با قافله ی
غصه و غمها چه کنم
تار
و پودم تو بگو
با دل تنها چه كنم ... (sm50)
چی خونده یاسر محمودی ... (sm171)
سلام . دوستان این جا تاپیکی برای مجموع ویدیوهای خواننده ها نداره؟ممنون
دیگه توی دنیا به چی اعتبارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که براش مردی دوست نداره... (sm172)
واسه من دیگه عاشقی جاده ی یکطرفه اس... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]