[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهلا سرشار - گریه های مستی (sm50)
(sm120)
(sm120)
سلام! کسی میدونه این آهنگ هایده مال کدوم البومشه ؟
Hayedeh - Shahr Ashoub
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز که خیر . . . ولی به زودی . . . (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omidha [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نسخه ی یوتیوب رو دارم . . . داغونه . . . یعنی تصویر و صدا خوبه ، فقط کشیده شده نا جور . . .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت . . . کاری نکردم . . . (sm176)
نمی دونم پارت های 1 و 2 و 3 و 5 از فیلم دل شده گان 1371 چی شده که برات ارور می ده . . .
باید از بچه های دیگه بپرسی به بینی دانلود کردن ، مشکلی داشتن یا نه . . .
حالا تو یه بار دیگه این پارت هایی که مشکل داری رو دانلود کن ، شاید درست بشن . . .
در مورد خرید فیلم هم من حرفی نزدم . . . چون کسی رو برای خریدن فیلم نمی شناسم . . .
به بچه های تاپیک که صحبت خرید رو می کردن پیام بده . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار سر فرصت دو باره آپلودش می کنم . . . (sm10)