تنظیم جان جوانی ناهیدی معرکه بود
نمایش نسخه قابل چاپ
تنظیم جان جوانی ناهیدی معرکه بود
تنظیمش به تمام معنا ماهرانه ست (sm146)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای چه ویولنی شاهکاره خداییش (sm88)
نوازندگی بوزوکی را بگو
من واقعا عاشق تنظیمشم منو یاد موسیقی شرق آسیا میندازه
اون عالی بود مخصوصا اینکه در مقابل تنظیمهای منسوخ شده ( با کمال تاسف ) چشم آذر نمود خیلی زیادی داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین بار رو چشم اذر داغون کرد
من اینو از تصمیم یا رویا هم بیشتر دوست دارم
انصافا از اون تنظیم های بی نظیر و استثنایی شادمهره که هر کسی قدرت ساختشه نداره (sm82)
میبینی که اگه وقت بزاره و حوصله کنه میتونه 100 تای دیگه از این مدل کارا بسازه ولی حیف که قدر خودشو زیاد نمیدونه (sm178)
من تصمیم رو خیلی دوست دارم
اوه اوه خصوصا این یکی رانقل قول:
اون اتودی که افکاری خودش تنظیم کرده بود چقدر عالی بود
پر پر شد یه جورایی (sm172)
وقتی که خیلی قشنگ ملودی یه گام میاد پایین
فراموشم شده روزی که بودم به تو وابسته(sm25)
تصمیم اگه لحن خوندن لهراسبی به ناله متمایل نبود کار بی نقصی میشدنقل قول:
ناله و ضجه زیاد یه کم به کار صدمه زده(sm25)
من صدای لهراسبیو خیلی دوست دارم اما این آهنگا از سرشم زیاد بود (sm25)نقل قول:
آلبوم تصمیم به خاطر همکاری با شادمهر در حد یه آلبوم با کیفیت بین المللی بود اما بعدش اینقدر کار چرت و پرت خوند که گفتم حیف این آهنگایی که شادمهر برا تو ساخت . همین آلبوم ربات یه افتضاح هنری به حساب میومد .به جز سفر و شر شر بارون که تازه متوسط بود بقیه اش اصلا قابل گوش دادن نبود . یکی نیست بگه تو که دوست داری سطح خودتو پایین نگه داری و هر چیزی دم دستت میرسه بخونی دیگه با شادمهر کار کردنت چیه (sm73)