همينو ميگم من (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همينو ميگم من (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه درخت خشك و بي برگ ميون كوير داغ ...
ابی و داریوش و قمیشی و معین و شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه اینا هم ریدن (sm120)
ابی و زن چلمبش در حال جهانگردین(sm120)
شادمهر که درگیر زن و بچه شده(sm120)
معین زیر تخمهای رادیو خوابیده(sm120)
سیاوش قمیشی که تازه یاد آهنگ راک و ترنس افتاده تو این سن وسال با تنظیم ریدمانی الیاس شیرزاد(sm89)
درحالیکه کارشناسان یکی از راههای تحقق سیاستهای افزایش جمعیت را باروری زوجهای نابارور اعلام میکنند، وزیر بهداشت نیز روز گذشته تأکید کرد که برنامهریزیهای این وزارتخانه در جهت تحقق سیاستهای جدید جمعیتی، از زوجهای نابارور آغاز خواهد شد.
به اين ميگن يه برنامه ي درست حسابي
نه اينكه بياي توو نماز جمعه بگي بريد بزاييد هيمنجوري
من از همون اولش میدونستم من و تو تفاهم داریم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابي و داريوش بد كار نميكنننقل قول:
داريوش دو تا تك آهنگ آخريش خيلي خوب بود
نه و دوباره باز خواهم گشت . حداقل پسرفت نداشتن
ابي هم پارسال انصافا با اينكه آهنگ اين آخرين بار بي كيفيت بود ولي از قشنگ ترينا بود
خدا کنه مشکل مالی نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که داریوش رو نگفتم تو پستم (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی و زن چلمبش مشغول جهانگردی شدن و زرت و زرت کنسرت میده
دو تا آلبوم آماده داره که منتشر نمیکنه
یکی از آلبوم ها ملودیش کار بابک بیاته که بیاد میترکونه
(sm50)
5 ملیون ایرانی خارج کشور هستن
50 هزار نسخه هم فروش بره براشون کافیه
مهم شرکت پخشه
قدیم به زور 7 تا آهنگ جور میکردن و راحت آلبوم میدادن چون ترانه و کلتکس و این اواخر آونگ خوب ساپورت میکردن
افکاری تو آلبوم قبلی هلن هم عالی بود
حالا میگیم اینا مشکل مالی دارن و نمیتونن آلبوم بدن
ابی چی ؟؟؟ همش تقصیر زنشه ، درست شبیه زن توماس که نابودش کرد ، این مهشید هم داره ابی رو نابود میکنه
همش کنسرت (sm89)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
حمید بچه ها رو میبری تپه های داوودیه بدوئن بعد ناهار آبگوشت(sm2)
روز گوهمون تکمیل شد
تاچ گوشیم سوخت
(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دايي در تمرين پرسپوليس حاضر شد(sm120)
بلوار آیت الله کاشانی - بعد از جنت آباد – خیابان بهمنی نژاد – بالاتر از آتش نشانی - [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] – ورزشی پرسپولیس ( درفشی فر)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم میریم از دایی حمایت کنیم (sm39)
علییییییییییییییییییییی دااایییییی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138) چطور؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی دایی(sm127)(sm127)(sm127)
یه اپسیلون اهل فوتبال نیستم که حمایتت کنم (sm25) مرا ببخـــــش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همین تریبون اعلام میکنم از این لحظه به بعد فوتبال داخلی برای من تموم شدست (sm50)
(sm2)
(sm2)
(sm70)
خودت ریدی چاقال.رابطه ی شادمهر از 100 تا اهنگ های اگزوز بهتر بود.نقل قول:
انتخاب واحد (sm3)
(sm70)
من فقط دوست داشتم دایی بمونه که رکورد استقلال رو بزنه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار میکنی یه هفته درمیون تاچ میسوزونی؟ (sm2)نقل قول:
احمدوند 2,4,6,11 متوسط بود ..
امامی که صحبت نکنم بهتره آلبوم قبلیش به این قشنگی این آلبومش همش ریده ..
اینطو که موزن گفته آلبوم افتاد یکشنبه 6 مهر ..
اگه اتفاق خاصی نیفته ..
سینا تو آلبوم احمدوند ویدیو هم هه ..
مگه اینکه تو یکاری کنی دربیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm155)
برنامه نود چه داستانی شده ..
عادل چه سوتی داد .. (sm2)
آلبوم به این شاخی رو چرا رایگان گذاشتن(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]