دوستان آپلودبوی محدودیت دانلود داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان آپلودبوی محدودیت دانلود داره؟
قبلا که اینجوری نبود(sm77)
یعنی چی؟
ن نداره
یادت رد شد ،
برگی افتاد از افرایی
ایوان پر شد از تنهایی ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس این چی میگه (sm98)
الان دوس دارم جای امیر باشم این کاربرو اخراج کنم.
اها زمانی ک اشتراک نداری خب محدودیت هست دگه طبیعیه
خرید اشتراک ادمو راحت می کنه مستقیم دانلود و تمام
این کاربر صص خل فکر می کنه می تونی مفت و مجانی 100تا دانلودو پشت هم بزنه
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین دیگه جا اینکه تک تک دانلود کنه میخواد همرو یجا بگیره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم چه خبر از آلبومای دکتر (sm19)
چلسی تاتنهام پخش نمیشه (sm25)
سهند ویو زدم از این آلبوم های دکتر و اسکن دیوونه ای از کاورها.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلچین
حسرت
ولایت عشق
ماه غریبستان
تنها ماندم
نون دلقک
هفت سین
فاصله
اخراجی ها
برکت
بی واژه
این ها الان اوکی شدن دارم کاورهاشون را ادیت میکنم(sm127)(sm10)
جانم کاور (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تنهاترین سردار را هم سروش منتشر کرده به رفقا سپردم به دستشون اومد سریعا برام بفرستن قسم خوردم تا جایی که بتونم به رفقام حال بدم حتی با کوچک ترین برنامه ای
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خیلی خیلی گلی میثم به قول خودت دوست داشتنی (sm78)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورايى ک ميثم مى زنه خداس....نقل قول:
کيفيت و اديت و همه چى نامبر وان(sm176)
فقط امیر فقط امیر فقط صابر فقط صابر رفقا ما هر موزیکی که داریم گوش می کنیم و لذت میبریم و خاطرت گذشته برامون زنده میشن از برکت این دو رفیق ناب هستش.
شاید منِ میثم بتونم 0.5% درصد زحماتشون را بتونم جبران کنم اونم البته بعید بدونم(sm50)
اره اونا که هيچ، کارشون درسته و شکى نيس، توهم کارت درسته ولى
آیتونز را امیر بهم معرفی کرد.
هادی مقدمات کار را گفت.
صابر یاد داد چجوری از دیسک با آیتونز ویو بزنم و نکته کلیدی اسگن گرفتن را صابر گفت.
قدرت و انگیز کار را ساسان بهم میده که کار کنم رو آلبوم های خاک خورده.
سخاوت و بزرگواری امیر که من پابند کرده.
همتون عشقید به مولا (sm127)(sm10)(sm176)
(sm74)نقل قول:
بریز ای شوق پی در پی
به سحراهای آبادم
خرابم کن خراب تو
مرا دیووانه می سازد ... (sm50)
رفقا، رسول رو هم نبايد فراموش کرد که شديدا داره زحمت مى کشه و کلى البوم آپ مى زنه.....
وقتی بارسلونا اونجور تو جام باشگاهای اروپا پرپر شد خیلی ناراحت شدم حقش نبود.
سگ تو روحت یوونتوس (sm50)
میثم فقط منتظرم تعمیرکار زنگ بزنه بگه لپتاپ آمادس...دیگه شروع کنم آرشیو تکمیل کنم.نقل قول:
ساسان این رسول ما هم انصافا قلب بزرگی داره خیلی گله از خوب های روزگار هستش این رسول معنی واقعی داشته هاتون را با رفقا به اشتراک بزارید را کاملا درک کرده.نقل قول:
حرفه ای به تمام معنا هستش.
شکى نيس ميثم داداش، رسول ادم فهميده و عزيزى هس مث همه ى شما
امید به خدا که زود درست بشه آرشیو چی راستی چورن خواستی بگو آرشیوهایی که از چورن دارم خیلی با کیفیت تر از کاورها و آلبوم ها هستن از قدیمی تا جدید (sm70)نقل قول:
رو منم براى اپلود حساب کنيد. اگه فايلى چيزى هست بهم بديد که رديفش کنم تو اپلود بوى، مى دونم اگه نزديک بهم بوديم کار راحتتر بود اما خب منم چيزى داشته باشم دريغ نمى کنم...
ى چندتايى هارد مى خواى سهند(sm51)نقل قول:
نقل قول:
چورنارو میخوام بیشترشونو پاک کنم به همراه فیلمایی که الان همه سایتا گذاشتن واسه دانلود...نقل قول:
فقط میخوام آرشیو موسیقیمو تکمیل کنم (sm173)
نه بابا من اینترنتم همین مخابرات لعنتیه از چند ماه پیش رایگانشو برداشتهنقل قول:
ارشيو موزیک جم کردن واقعا سخته، من تازه تونستم، همه ى البوماى رسمى هايده، ويو و ايتونزشونو باکمک امير جم و جور کنم، حالا اون غير رسمى ها بماند ک تو سايتا پخش و پلاسه
حتى داريوش رو هم البوماى رسميشو هنوز فول ويو تکميل نکردم (sm25)
چورن ارزش ارشيو نداره واقعا(sm98)نقل قول:
لطف داری میثم جان. "چندان دخیل مبند که بخشکانیم از شرم ناتوانی خویش" این جمع شایسته بهترینهاست. من هم که تازه کارم و توانم همینقدره. (sm10)نقل قول:
لطف داری ساسان عزیز. (sm10)(sm174)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سریال رو یادتونه (sm59)