بارسا هم که به سیتی تجاوز کرد ...
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسا هم که به سیتی تجاوز کرد ...
مث اون سعید محمد پور که از پنجمی به طلا رسید ..این از برنز به نقره رسید بعد 4 سال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تکی هست چند تا ولی کیفیت نداره ولی دی وی دی ها همه اصلیه اورجینال با کیفیتم هست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mosk [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کجایی بانو تو کجایی الان (sm50)
ساسان میخوای کاور بدم بت ؟ کاور اون 3 تارو (sm132)
نمیزاره حسودی که نگم همه بود و نبودی... (sm50)
چطور تونستی من حسرت یه نخ سیگار دارم اونوقت تو ترک میکنی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم خوبه ی بازی، که خیلی احمقن چشمات وقتی داری میخندی، میبازی منو... (sm27)
مردک همه ازدواج میکنن سر و سامون میگیرن تو تازه رفتی تو فاز حسرت سیگار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک نکردم، قصدشو ندارم (sm120) یه چن روزیه قفسه ی سینه ام خیلی درد میکنه فعلا واسه یه هفته میخوام بزارمش کنار، روبراه که شدم دوباره شروع میکنم (sm120)
(sm120)من تو عمرم زیر 40 نخ کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تک تکش برام لذت بخش بوده