نظرت به نظرم نزدیکه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمای وطنی محبوبت کدوماست؟(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نظرت به نظرم نزدیکه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمای وطنی محبوبت کدوماست؟(sm50)
قرار بود منو مسئول کنی ارباب[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
جای کلیپ رائول بیو 5 تا فیلم بگم برو ببین(sm81)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله نداشتم میخواستم زودتر بیام خونه (sm120)اتفاقا 4 تا هم خریدم (sm120)نقل قول:
پیمان دیگه البوم جمع نمیکنی (sm132)هنوز ریمیکس پروانها تو البومی که با بچها جمع کردی بسی خوبه(sm132)
کسی نیست اینو برای من رو کاور بنویسه یا یه عکس درست کنه بزارم امضام(sm50)
نه دنیا از سرم زیادی بود نه پیشونی نوشتم بود کم باشم
من حدس میزنم که جنون دارم(sm128)
تو وظن بیشتر فیلما بازیگر محوره فیلم خاصی به ذهنم نمیرسه اصلا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی فیلمی که پرستویی فرخ نژاد - حامد بهداد-شهاب حسینی لیلا حاتمی یا هنگامه بازی کنن با اشتیاق میبینم(sm70)(sm50)
ولی در کل مارمولک و آزانس شیشه ای خیلی دوس دارم بعد از ظهر سگی هم ندیدم(sm50)
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه(sm118)
من فیلم فقط با سلیقه خودم میبینم(sm120)میخوای لینک خروس جنگی رو بدم یا چارچنگولی(sm2)نقل قول: