نه اخوی کوچه رو اشتباه اومدی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اخوی کوچه رو اشتباه اومدی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک جام جهانی ما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با قلب من بازی نکن ای خوب من ای خوب خوب(sm74)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی فیلما خوبن ولی به یاد نمیمونن....مثلا اسب حیوان نجیبیست 5 سال دیگه به یاد کسی نمیاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه سال های جوانیم به pes و fifa گذشت(sm2)(sm50)
الی رُ بیشتر از جدایی دوس دارم(sm50)
فتاح پیمان خودمون از این خیلی بهتر بود بیا بریم (sm2)نقل قول:
می خوام بریزم تو mp3 برم بیرون(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کس دیگه ای نبود(sm81)
الی . . .
تعداد بیشترین آنلاینا هم؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا قبل از آلبوم از ما عقب بودن حالا شاخ شدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر فیلمی که پیمان قاسم خانی نویسندش باشه مشتاق دیدنشم(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم کاور میکنم 26 مگ بذارین کنار ..