(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
چرا از اینجا گرفتی؟ من مخابرات بودم اومدم بیرون بدرد نمیخوره الان آسیاتکم تقریبا راضیم ازش سرعتشم خیلی خوبه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ایرانسل 2-8 صبح سه ساعت 60 گیگ 2 تومن خیلیم عالی. سرعت دانلودم بسیار بالا دیگه مگابیت نیست مگابایته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همراه اول بهتره صادق، چهار هزار یک بسته یکماهه میگیری 200 مگابایتی اما سه تا هفت شب ترافیک رایگان داره واسه سی روز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما ایرانسل باید برا هر بار 2 تومن بدی.
آره این سرویسم خیلی خوبه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما چون من همیشه قصد دانلود ندارم و تعداد دانلود هام زیاد نیست ایرانسل برام به صرفه تر هست.
و اینکه همراه اول ندارم ازش خوشم نمیاد نمیدونم چرا.(sm120)
اگه دانلود نمیکنی که خوبه صادق.
اما واسه کاربرای پر دانلود، راهکار خوبی هست.
یعنی آسیاتک تقسیم بر 4 میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نداره به نظرم ولی مخابرات عوضش حجم بیشتری میده.25 دادم 150 گیگ گرفتم که 75 بینل حساب میشه.اونم فکرشو کردم حجم سنگینارو میدم هادی تو شاتل آپ کنه داخلی حساب شه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm2)
برای من فرق زیادی داشت، اون موقع سرعت مخابرات کم بود حجمش خوب اما آسیاتک بهتر از اون. البته خب هر استانی فرق داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما الان رو نمیدونم شاید سرعتش رو یه کم بهتر کرده باشن.
واسه داخلیا هم لیچ میکنم سایت داسان که دو برابر حجم کم نشه سرعت دانلود داخل 1 مگ هست.نقل قول:
وقتی بیاد میارم که با نسل دوم چجور دانلود میکردم، خندم میگیره (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حروم زاده ها طرح شبانه محدود همراه اول برداشتن همون ماهیانه 4000 هزار تومان 3-7 دیگه تمام شد.
الان طرح شبانه نامحدود همراه اول گذاشتن از 7000 تومان 14000 هزار تومان 29000 هزار تومان خب این یعنی دزدی