رضا هستی ؟ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا هستی ؟ (sm50)
امیر بی گزند دیگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) خواب بودی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهری که اسی قول داد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی خود شادمهرو قول میداد زودتر میومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موذن زاده که شروع کرد نمیدونم چرا هر لحظه انتظار داشتم محسن بگه سلام منو برسون به قبر مادرم (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی میکنم :)نقل قول:
صبح برق رفته بود یه وضعی داشتم (sm2)
عذاب هرزه رویی رو گل جالیز میدونه(sm50)
کاور آلبوم فوق العاده زیباست
من بحثا رو دنبال نکردم چون با گوشی بودم و امتحان و... ولی کلا کس دیگه ای هم تو این مجمع فک میکنه آلبوم ریده یا فقط من اینجوری حس میکنم؟!
مخصوصا ترک های قبل از شاه مقصود... خود شاه مقصود که عالیه... همون دور اولی که آلبومو گوشیدم سر این آهنگ دیدم یه دور کافی نیست و گذاشتمش رو ریپیت... قشنگ 10.11 بار تکرارش کردم تا دلم راضی شده بره رو ترک بعدی... ترک های بعد شاه مقصود هم بدک نیست... خوبن تقریبا... شاید باید بیشتر بگذره تا به دلم بشینه... ولی قبل شاه مقصود تنها چیزی که تو ذهنم اومد این بود که ریده، بد هم ریده (sm132)
دم یاغی و پدرام گرم
خرابم مثل خرمشهر ولی تو خرم آبادی (sm50)
کلهم اجمعین نظر شخصی بود (sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو بار اول که گوش دادم امیر بی گزند و چنگیزش که عالی بود قبل شاه مقصود.. مخصوصا چنگیز عالیه.. چندباری بگوشنقل قول:
گوش بده بیشتر (sm176)نقل قول:
هو سینجول دیوث فردا بعضیا روزه میگیرن نشینی عکس از غذا و نوشیدنی بزاری اینجا مث پارسال
وگرنه خودم شلوارتو میارم پایین ازینجا (sm2)یه دستم میدم رسول سیاه سفید ترتیبتو بده (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس به این میگن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت میدی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت راجع به آلبوم چیست؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کم کم چنگیز و شاه مقصود دارن میرن تو خونم (sm50) به به (sm50)
ن فک کنم توام چونت میخاره (sm2)نقل قول:
رسول بیا اینم هست دوتا برات پیدا کردم (sm2)(sm51)
(sm178)
لحن شاه مقصود (sm74)
شاه مقصود جزء بهترین های کارنامه ی محسن نیست آیا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)
میلاد یعنی همه چیز ! (sm19)
خب دیوث جمله بندیت مبهم بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
(sm2)
چون زیر بار دوستی جون کنده بودی
از مهره های گردنت شرمنده بودی
هر چی بهت تقدیم شد دوز و کلک بود
قلبت شکست از بس که دستت بی نمک بود ... (sm50)
صابر آلبوم Songs Of The Wolves رو 320 برام آپ کن اگه میشه ، شیلترش ندارم (sm81)
رضا یه کاری بگم انجام میدی ؟ (sm50)
نقل قول:
الان میرم یوتیوب موزیک ویدیوی عشق یعنی همه چیز از گوگوش رو دانلود می کنم ! (sm118)
بعد یه شات می ذارم این جا ! تو برو گل نارت رو آماده کن !!! (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم... شاید همونطور که میگین باید بیشتر گوش کنم... ولی سر پارو چنین حسی نداشتم که بخوام با بیشتر گوشیدن برطرفش کنم... پارو همون دور اول زیبایی و عمقش برام مشخص بود... ولی این یجوریه (sm120)نقل قول:
دوستان مسترینگ آلبوم دست کی بود؟!
بهترین برنامه ریپ چیه
هرکی کار خودشو میکس مستر کرد.. فقط کار روحنوازو نقوی رو محسن میکس و مستر کرد(sm120)
آیتونزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرم اجرای شاه مقصود جزء بهترین اجراهای محسنه
واویلاس (sm74)(sm88)
شاه مقصود ی فیلم سینمایی شده
نقل قول:
خشی کریو هنوز قطعه !
ولی من الان 02 روزِ با Cisco AnyConnect میرم وصله !
نداری این چیلتر شکن رو !؟
من هم راه کریو خریدم 02 تا سرویس با هم !!!
به بین " کینگ رام " نسخه ی wav و flac هم گذاشته ! من هنوز دانلود نکردم !
اگه دانلود کردی خبری بده !
اگه نکردی خودم تا فردا شب برات wav آپلود می کنم ! (sm19)
از هیچکس حتی خودت خیری ندیدی ... (sm50)