(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
(sm54)بردمن
(sm54)فیلمنامه
(sm54)بازیگری
(sm54)فیلمبرداری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)اشترم واسه سامی بنر نمیزنی
هنوزم تو این هیاهو
توی این بغض شبونه
من گنجشگای خونه
دیدنت به تخمومنه
(sm2)
ریدید به سایت از بس بنر زدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان ریده
یکیو میخواستم قهوه ای کنم طرف یه چی گفت گفتم آی سندینگ یور مسج تو مای لفت ساید (sm2)
بعد کم کم جا افتاد تو اینا تیکه کلام شون حالا ، همون به چپم خودمونه (sm2)
نیمه دوم فصل اول بیگانه دو ماه دیگه
ریدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
سر درد ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب است امسال، جالب تر از هر سال. دوستان فیلمساز درجا نزدهاند؛ فرورفتهاند. بیارتباط با مخاطب بودن، پول دولتی ورفاه زدگی به اعلا درجه چنین میکند: طلبکارتر، بیهنرتر و بیسوادتر، پر مدعا تر و...
استیصال را نمیشود پنهان کرد. هر چقدر در مصاحبهها به جای منتقد و مردم از خودتان و فیلمتان ستایش کنید و جوّ راه بیندازید – و خود حال کنید - با تلنگری باد هوا میشود.
به این دوستان توصیه میکنم: حال که «شاهکار»تان را از جیب ما میسازید و هر کاری که دلتان میخواهد میکنید و به مردم همه گونه توهینی روا میدارید: خیانت را به جای عشق، ضد اجتماع را به جای اجتماعیگرا، روشنفکربازی رابه جای مردمی بودن و پرت و پلا، دیوانه بازی و عصبیت و خشونت عنان گسیخته و بزهکاری را به جامعه و مردم نسبت میدهید، کمی آرام باشید و ساکت و این همه لاطائل نگویید و از هنر نداشتهتان خجالت بکشید و از مخاطب.
(sm2)
بعضی وقت ها سردرد ها به خاطر اعصاب هم هست احیانن عصبی نیستی ؟؟ یا مثلا این چند وقته شوکه نشدی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا به جز شبکه 1 2 3 داروخونه نداره؟
(sm2)ممر وارد میشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شوک سیناس (sm50)
ادیتور نمود :|
اوفف اومد ادیتور بالاخره (sm81)2 روزه دارم اف 5 میزنم (sm178)
و عُمر ميرسد ، به سي ، پنجاه ، هفتاد و حاصل چند فرزند..
و چندين نواده..
و اين است ضمانت زندگي...!
(sm50)
برویم از پس پرده نگاه کنیم (sm27)
ولی من حدس میزنم ماله فرگی تایم باشه (sm59)نقل قول:
الحق که دارن به گا میرن (sm50)نقل قول:
ابولا (sm25)نقل قول:
فرهنگسرای اندیشه برگزار می کند:عنوان دوره: تحلیل سینمای مدرن مدت دوره: 10 جلسه روز برگزاری: سه شنبه ساعت برگزاری: 16 الی 19 تاریخ شروع: پس از تکمیل ثبت نام اعلام خواهد شد محل برگزاری: خیابان شریعتی، نرسیده به پل سید خندان، بوستان اندیشه، مرکز آموزش فرهنگسرای اندیشه جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 88767820 و 88760161 تماس حاصل فرمایید و یا به سایت فرهنگسرا به نشانی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مراجعه نمایید.
فیلم هایی که در این دوره مورد نقد و تحلیل قرار می گیرند به شرح زیر هستند (ترتیب جلسات ممکن است تغییر کند):
جلسه اول: هفت (Se7en)- دیوید فینچر- 1995جلسه دوم: جزیره شاتر (Shutter Island)- مارتین اسکورسیزی- 2010جلسه سوم: عامه پسند (Pulp Fiction)- کوئنتین تارانتینو- 1994جلسه چهارم: عشق (Amour)- میشائل هانکه- 2012جلسه پنجم: درخت زندگی (The Tree of Life)- ترنس مالیک- 2011جلسه ششم: جاسمین غمگین (Blue Jasmin)- وودی آلن- 2013جلسه هفتم: جاذبه (Gravity)- آلفانزو کرون- 2013بین سیاره ای (Interstellar)- کریستوفر نولان- 2014جلسه هشتم: قاضی (The Judge)- دیوید دابکین- 2014جلسه نهم: تصادم (Crash)- پال هگیس- 2004جلسه دهم: ساراباند (Saraband)- اینگمار برگمان- 2003
(sm120)
این 3 تا بازی اندازه ی قهرمانی حال داد مخصوصا آخری که دهن سیاوش و سید و جمشیدیان بسته شد(sm120)نقل قول:
ارسال یونایتد(sm120)
(sm2)
از نویسنده های محترم سایت خواهشمندم فیلم اصلی رو با کیفیت بزارن تو سایت که ما کاربران سایت عبرت بگیریم(sm2)(sm2)
هم اون بهتر شده هم ابراهیمی(sm120)نقل قول:
هر یه دقیقه ای که بی تو رد میشه مرگ آور برام
سخته برای تو باور اینکه من چقدر تورو میخوام
هر یه دقیقه ای که بی تو رد میشه پر از مصیبت
کز میکنم همش یه گوشه و چشام خیره به ساعت
(sm2)وثوق گفتم رفتی دیگه دور مارو خط قرمز کشیدی (sm19)(sm120)
داره باغ وحش رو خلوت میکنهنقل قول:
ریکاوری میکردم بعد از دی وی دی ریپ(sm2)فدایی داری رئیس(sm19)(sm120)نقل قول:
260 میلیارد میدن آخر فصل هم باید 60 میلیارد بدن سهمیه راه آهنُ بخرن(sm2)نقل قول:
بعد از باخت سنگین ریکاوری باید لذت بخش باشه
سیب بندازی بالا هزار تا چرخ میخوره یه نیم فصل اونا بد بودن ما تو اوج حالا برعکس شده ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیالی نی برادر(sm120)
گفتن پنالتی واس ما نگرفته اگر گرفته بود 1-0 جلو میفتادیم میرفتیم دفاع باز همون 1-0 میشد(sm120)نقل قول: