ای بابا آخرین آلبومشه (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای بابا آخرین آلبومشه (sm81)
تحلیل جالبیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر نمیتونه به این تیم بگه که دیگه باهاشون کار نمیکنه چون ممکنه مبادا ناراحت و دلخور بشن
اونوقت به خاطر چند نفر این همه هوادار رو دلخور و ناراحت میکنه تا مثلا سیاست به خرج بده و بعدا بگه به خاطر هوادارا مجددا میخونم
مگه باهاشون قرارداد مادام العمر بسته که نمیتونه دیگه باهاشون همکاری نکنه ؟
اینمهمه خواننده دارن آهنگ میدن یعنی همشون تا آخر عمر کاریشون فقط با یه تیم کار میکنن ؟
عوامل بدردش نمیخورن دیگه لازم به اینهمه ماجراجویی و جریان سازی نیست
حاضره هواداراشو از دست بده و دلخور کنه اما اونا رو نه
اینهمه هوادار به خاطر چند نفر
جالب بود
جالبه که چند نفر تموم تصمیم گیری هارو واسش انجام میدن و خودش فقط چشمش به حرف اوناستنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا به نظر خود شما این مطلبی که نوشتید منطقیه ؟
آره خیلی ناراحت شدم و هنوزم باور نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
من همیشه به تصمیم های شادمهر احترام گذاشتم حتی به خروجی های حالا بیا اینجا ، چشمای مثل گربه و ... شادمهر بزرگترین استعداد و هنرمند پاپیولار بعد از انقلاب هست و همیشه حتی در آخرین آثارش سعی داشته کارهای جدید انجام بده ولی باید قبول کرد تیم تجریه کن در حد و اندازه های شادمهر نبود (البته به جز سعید زمانی) هم از لحاظ ملودی هم تا حدودی از لحاظ ترانه هم تنظیم ... ، تنزل در کارهای آخر شادمهر مشهود هست و غیرقابل انکار... اینکه اعلام شده این آلبوم آخر شادمهر هست واقعا ناراحت کننده هست و مطمئننا بازخورد اعتراض های اخیر هست. از طرفی شادمهر یه موزیسین و ملودی سرا و تهیه کننده منحصر به فرد هست و امیدوارم به موسیقی به هر طریق که خودش صلاح میدونه ادامه بده چون ایران یکی از بزرگترین موزیسین هاشو از دست میده.
برای من هم فقط صداش دوست داشتنی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر هنرمندی بی نظیر تو تموم زمینه های موسیقی (آهنگسازی، نوازندگی، خوانندگی و تنظیم) بوده و هست و خواهد بود
کیه که دوست نداشته باشه آهنگی ازش بشنوه که خالقش خودش باشه ؟
اما وقتی بهر دلیلی نمیخواد این کار رو بکنه چه میشه کرد ؟
شمایی که اینهمه انتقاد کردین نتیجه داد ؟
نظرش اینه که اینجوری کار کنه
تصمیم با خودشه
همونجوری که دیگه نمیخواد آلبوم بده و بعد یه مدت هم نمیخواد بخونه
نمیشه که به کاری مجبورش کرد
نتیجه داد آهنگ های بعدی آهنگسازش خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب نوشته...(sm6)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مطمئن نیستم ولی شادمهر این اولین بارش نیست که میگه من دیگه نمیخونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید میخواد از دست این گروه بدون اینکه دلخور بشن خلاص شه من که میگم خوانندگی رو ول نمیکنه
همه از رفتنت میگن ، خلافش رو تو ثابت کن (sm81)
درسته کمکار میشه اما من کمکار بودنشو به ضعیف بودنش ترجیح میدم .. ترجیح میدم تک آهنگی خودش میسازه بده اما دیگه آلبومی با این تیم کار نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تحلیل جالبیه .. اما من با اینکه عاشق صداشم اما حاضرم برای ابی و داریوش و معین و .... آهنگ بسازه و دیگه هیچوقت نخونه اما آهنگای این تیم ضعیف رو با اون صدا و تحریرای استثناییش نخونه ..واقعا حیفه صداشه ...با اینکه خیلی خیلی دلم واسه صداش تنگ میشه اما یا باید برترین باقی بمونه یا کلا نمونه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا واقعا تصمیم شادمهر رو به انتقادات طرفدارا ربط دادن؟؟؟ (sm50) اولا ما که به هنر شادمهر ایرادی نگرفتیم که هیچ بلکه همش تعریف و تمجید بوده ما با انتقاداتمون بردیمش بالا یعنی گفتیم هیشکی نمیتونه مثل تو آهنگ بسازه و به نظر من بیشتر شبیهه تعریف و تمجیده تا انتقاد ، یعنی اگه میگفتیم خودت هیچی از آهنگسازی بارتنیست و همیشه بده اینا واست بسازن تعریف میشد؟؟ (sm77) ما فقط از تیمش انتقاد کردیم و از تصمیمیش برای تسلیم شدن مقابل این تیم که چرا مثلا قلب ساعتی رو به خاطر دستور این آقایون نخوندی ... من از وقتی که یادمه همش ازش انتقاد شده ، دیگه اینقدرام بی جنبه نیست وگرنه خیلی وقت پیش موسیقی رو میبوسی دو میذاشت کنار .... و احمقم نیست ..خودش میدونه که ما صلاحشو میخوایمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شادمهر بخاطر موسیقی از کشور خودش رفت...
پس نمی تونه برای همین خداحافظی کنه...
میخوووونم بخدا می خونم از چشمای پاک....
من مطمئنم شادمهر از تصمیمش منصرف میشه
خدا لعنت کنه اینستاگرام و تلگرام رونقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام این بدبختیا از این دوتا میاد
چرا همیشه دوست دارین قضیه رو پیچیده کنین اقا جان خیلی سادست شادمهر چند ساله بیخیاله تنظیم و تقریبا اهنگسازی شده و داشت با بقیه کار میکرد الانم میبینه این کار هوادارارو زیاد راضی نمیکنه شاید ته دلش خودشم زیاد راضی نیست در نتیجه تصمیم گرفته دیگه البوم نده از یه طرفم سود البوم فقط در کنسرتهاست که با سالی یکی دوتا اهنگ هم واسه ادمی مثل شادمهر این درامد سرجاش هست
کاش لااقل سالی 3.4تا تک آهنگ بده نه دوسالی ی آهنگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو دوره...
نگو دیره...
نگو این قصه دلگیره..(sm74)
(sm50)
������پشت صحنه ی موزیک ویدیو جدید شادمهر
جز یه عشق که بین ما هست
هرچی دوس داری خراب کن
مثل هرشب سرنوشت
هر دومونو انتخاب کن
IMAGE (winter 2018)
The Last Album
(sm74)
به نظر کار جالبی باید باشه. (sm58) موزیکم از خودش باشه دیگه عالی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک متاسفانه از وحید پویانه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پیج خودش تگ کرده؟ اگه تو پیج خودش تگ کرده باشه احتمالش هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان ویدئو اینه ک زن شادمهر شادمهرو با دخترش ترک کرده و شادمهر ازش میخواد بخاطر دخترش نره
هی
من چون با کار هنری بزرگ شدم و رشته تحصیلیمم هنر بوده، با اندک آشنایی که با چند نفر افراد مشهور هنری دارم به نظرم این چیزایی که گفتم منطقی هستش.(sm10)نقل قول:
البته نمیتونه همه علل همینها باشه ولی میتونه بخش قابل توجهی از عللی که الان میبینیم بوده باشه.
والا من هم مثل خیلیا از زمانی که اون تک ترکای ضعیف قبل از آلبوم تجربه کن را داد شروع کردم به انتقاد کردن ازش و کاملا با این نظر موافقم که شادمهر یا باید برترین باقی بمونه یا باید کلا بکشه کنار(sm10)نقل قول:
اشک من پیرهنتو تر کرده (sm74)
(sm127)(sm111)
اگه شادمهر نخونه کدوم خواننده رو جایگزین میکنین (sm51)
من دومین خواننده مورد علاقم چاووشی (sm127)
نایب شادمهر تو ایران
لهراسبیه البته اون هم مثل شادمهر قاطی کرده...
مرثیه لهراسبی رو گوش کنید...
یا آهنگ تصمیم (آهنگ خود شادمهر بود)
این اهنگ شادمهرو کی شنیده
اسمش فکر کنم شب هستش
یراحی و بعد چاوشی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
اسمش شام غریبانهنقل قول:
منم یراحی و چاووشینقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]