این همه میگفتی که دوست دارم، همش همین بود؟ (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
این همه میگفتی که دوست دارم، همش همین بود؟ (sm172)
آره بابا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی حجم یک فیلم 4 گیگ هست، خوب معلومه که زیاد میشه در مجموع.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بیشرفا ملت گیج کردن هر روز یک قانون یک طرح میدن (sm25)
دیوثن فرهاد دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه میشه کرد (sm178)
بعضیا میرن از رو ناآگاهی یک بسته هایی میگیرن که اصلا به صرفه نیست.
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دفه اشتباهی بجا 5000 هزار تومان 50000 هزار تومان شارژ کردم حواسم نبود کلی فحش به این ها دادم هر چی فحش بود بستم بهشون (sm2)
(sm2)نقل قول:
الان حسابی پس حواست رو جمع میکنی (sm59)
آقا، دی وی دی ریپ یعنی چی؟
نقل قول:
یعنی شاشیدم تو نقطه هاشون حروم زاده ها یک دفه تومان کنید دیگه بی شرفا . خب ریال صفر یا کم یا اضافه ....
(sm120)نقل قول: