گفتم نیستی، کار خوبی کردی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم نیستی، کار خوبی کردی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا.نقل قول:
متشکرم از شما بابت راهنمایی که کردیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراقب باش داری خمیر سیلیکون cpu عوض میکنی نسوزه . چون خیلی حساسه اشتب کنی درجا سوخته (sm2)نقل قول:
خواهش میکنم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وظیفه بود.
نه فرهاد، راحته مثل آب خوردن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوختنی در کار نیست اصلا.
منظورم این بود خمیر سیلیکون اصل نباشه در جا سوخته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راموس بی ناموس (sm2)
من خودم یه پا حرفه ای م . خمیرو با قاشق هم بمالی چیزیش نمیشه اینتل (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اونصورت هم نمیسوزه فرهاد.نقل قول:
سیستم اتومات خاموش میشه به محض اینکه دما بره بالا.