فقط باید خمیرت مرغوب باشه نه ازین سفیدا دونه ای 5 تومن آبکیه به درد نمی خوره
یه خمیر گرفتم 30 تومن
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط باید خمیرت مرغوب باشه نه ازین سفیدا دونه ای 5 تومن آبکیه به درد نمی خوره
یه خمیر گرفتم 30 تومن
دیپ کول و کولرمستر عالیه هادی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا اینجوری هم نیست دیگه . فقط اثر نداره . داغ میکنه مدت زیاد فشار بیاد امکانش هست بسوزه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی سی پی یو معمولا نمی سوزه ریست میشه خاموش میکنه برای جلوگیری از سوختن
دیدی پس خمیرش باید مرغوب باشه . بازم تو واردی خوبه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ولی فکر کنم این هایی واسه کارت گرافیک خمیر سیلیکون عوض میکنند اگر اصل نباشه امکانش هست بسوزه
بله بله...
معلومه خوب مالیدی (sm2)نقل قول:
خو اینو که همه میدونن دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت بالا در نتیجه نقره ی بیشتری واسه انتقال حرارت.
من یه بار دیپ کول گرفتم بد نبود . ولی شماره بالا گرفتم یه کم سفت بود حالت چسبندگیش کم بود .نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد اون تمام شد . یکی ازین گرفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیپ کول 3 نوع داره . شل . متوسط . سفت ..
که هر کدام کارایی خودشو داره . اینی که من گرفتم بیشتر برای فن های کولر دار استفاده میشه
ولی بازم به نظر من هیچی چیزی نمیشه خمیر خود اینتل