یه گرافیک 4850 خریدم ..240 ..غول بود برا خودش (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه گرافیک 4850 خریدم ..240 ..غول بود برا خودش (sm50)
لینک فری گیت ؟(sm25)
صد جا قیمت گرفتم الی ...بازار تهران خیلی دیوثن ..من قیمت داشتم ..اول که قیمت گرفتم همرو بالای قیمت من گفت بعد که گفتم قیمت دارم ..یه 10 تومن از قیمتای من کمتر گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیم 5670 گرفتم 127 تومن (sm25)
الان باید 1 تومن پول یه تیکه برد چهار تا خازن بدی
(sm2) اخه با 10 تومن مگه اتفاقی میوفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قیمتایی که من الان نوشته بودم ارزون تر گرفتم ..سی پی یو رو 1960 اینا گرفتم ..رم رو 1060
یه زمان با 9 میلیون میشد پرشیا خرید
اوا دیوثا هر کدوم رو ..30..40 تومن بالاتر از قیمت من گفته بودن ..بهد اومدن 1 زیر قیمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل فرکانس
گیگاهرتزتعداد هسته/ رشته میزان حافظه نهان L3
فناوری ساخت نوع پردازنده گرافیکی مجتمع
فرکانس پردازنده گرافیکی مجتمع سوکت
پردازندهقیمت
تومان
Intel Core i7-5960X 3 استاندارد 3.5 توربو هشت هسته و شانزده رشته بیست مگابایت 22 نانومتر - - LGA2011-3 3/700/000