سفر نکن خورشیدکم
ترک نکن منو نرو
نبودنت مرگه منه
راهییه این سفر نشو
نزار که عشق من وتو
اینجا به اخر برسه
بری تو و مرگ من از
رفتن تو سر برسه
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سفر نکن خورشیدکم
ترک نکن منو نرو
نبودنت مرگه منه
راهییه این سفر نشو
نزار که عشق من وتو
اینجا به اخر برسه
بری تو و مرگ من از
رفتن تو سر برسه
(sm50)
یکی لینک دعوت تاینی موویز را بده لطفا (sm172)
ایمیل ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
hp رو ترجیح میدم تو این مورد استثناعن از نزدیک دیدم خیلی شیکه این سری جدید اصن مث این عکسا نیس
ایسوس بگیره سینجول بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خودم فن ایسوس تمام ولی این اچ پیه خوشگلتره کیفیت ساخت بهتری داره این ایسوس مدلش پلاستیکیه منتهی پلاستیک سخت الکی نیس ولی خو اچ پی کیفیت ساختش خیلی وسوسه انگیزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایرانسل نمود روزی 20 بار پیام میده اهنگ پیشواز ننه علی اضغر سیم کارت هدیه انواع شارژ انواع نت کوفت و زهرمار
ستاره 800 مربع بزن .. بعد قطع پیام های تبلیغاتی دیگه نمیاد برات به جز روزی یکی 2 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا خیرت بده