شاهین نجفی نیست.خواننده ای به اسم والایار خونده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شاهین نجفی نیست.خواننده ای به اسم والایار خونده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک.یر تو این فیلترینگ(sm178)
سهند جان، بله ممنون که اسم خواننده رو گفتید، بله والایار بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما این اهنگی رو که میفرستم حتما گوش کنید، از والایار نیست و صداش شباهت زیادی به شاهین نجفی داره...
توی خود کانالی هم که فایل رو قرار داده بودن نوشته بود شاهین نجفی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته و در به در شهر غمم (sm50)
- (sm27)
ماییده شدم سر فیلم دل شده گان 1370 . . . نمی فهمم چرا همش خراب آپ می شه . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ام شب ادیتش می کنم . . . (sm50)
اگه این فیلم دل شده گان 1370 ، درست آپ بشه ، فردا شب فیلم یوسف و زلیخا 1347 رو می زنم آپ . . .
نقل قول:
(sm2)
ضبط دیوث نه ظبط . . . (sm50)
(sm2)
تازه کلی هم سرش فکر کردم(sm2)
خسته نباشی بسیجی . . . (sm2)