سیاسی (sm3)
نژادفلاح (sm3)
عادل (sm19)
آقای نژادفلاح میگن شما میخوای نماینده مجلس شی داری از رانت پرسپولیس استفاده میکنی برا رای درسته یا نه ؟
من تو برنامه شما حرف سیاسی نمیزنم (sm2) (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
سیاسی (sm3)
نژادفلاح (sm3)
عادل (sm19)
آقای نژادفلاح میگن شما میخوای نماینده مجلس شی داری از رانت پرسپولیس استفاده میکنی برا رای درسته یا نه ؟
من تو برنامه شما حرف سیاسی نمیزنم (sm2) (sm3)
همشون از دم!
کیروش پورم دست کمی از اونا نداره به وقتش نشون داده
Cause mama's got a new husband and a stepson
(And you don't want a brother do ya? (Nah
Maybe when you're old enough to understand a little better
I'll explain it to ya
But for now we'll just say mama was real real bad
She was bein mean to dad and made him real real mad
(sm50)
آقا این ممد نوبری کیه دیگه ؟؟؟قضیه آهنگ و کلیپ چیه؟تو گوگل سرچ میکنم عکس مجری سیمای خانواده میاد(sm77)
تو ماشین ، پارک ، باغ ، خونه خالی
واسه شرف و حیثیتت جنگیدی (sm118)
کسی که همزمان مایلی کهن و قلعه نویی به خونش تشنه باشن معلومه کارش خیلی درسته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشایی هم یه روزی تقریبا همچین شرایطی داشت کارش خیلی درست بود؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاسی شبیه بگوری برره حرف میزد (sm2)(sm3)
تو اون زمینه که باش دشمن بودن آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدمانی که مشایی به آیات اعظام زد رضا خانم نتونست بزنه دولتهای جمهوری عسلامی که جای خود (sm120)