منم یه موقع عاشق دیمن داف بودم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم یه موقع عاشق دیمن داف بودم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض ارادت داریم(sm66)
فداتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری خوبی؟(sm19)
دیمن داف؟همون رایسی نیست که یه زمانی داف بوده؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی بدک نیستیم! شما چطوری خوبی؟؟ (sm10)
چه عجب از این ورا راه گم کردی (sm120)
منم خوبمنقل قول:
خیلی وقته وقت نداشتم بیام گفتم اخر شبه یه سر بزنم ببینم کسی هست یا نه (sm59)
خیر (sm120)نقل قول:
به اهنگ خوبشا بگو بشنوم شاید عاشق اینم شدیم (sm174)
این بنزما پریود نباشه از کریس هم بهتر بازی میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد فسیلو (sm70)(sm10)
خداروشکر همیشه به خوشینقل قول:
شبا دیگه نه ولی روزا هی کم و بیش هستن قدیمیا هر چند خیلی کمتر از سابق حضور دارن (sm120)
تو که حسابی خودتا درگیر کار و زندگی کردی!(sm120) امید که موفق باشی (sm176)