مرسی گلم (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی گلم (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Burden (sm50)
حشمت تو کاور دی وی دی کلاب نوکیای منصورو نداری ؟ اگه نداری به منصور بگو اسکن کنه بفرسته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm70)
دیوث اسم من حشمته ؟ (sm209) چرا دارم ولی امیر گفته به هادی دیوث نده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها خشایار بودی ! (sm2) چرا امیر ؟ بیا بده ببینم چه آهنگایی داخلشه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MansourFriends [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن واسه امیر بود من بت گفتم (sm2)
تا فردا میدمت (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای یوزر dsol چرا یهو کاربر جدید شد ؟ درجه هاشو ازش گرفتی امیر ؟ (sm2)
فردا چرا ؟ الان بده خو ... (sm70)نقل قول:
به هارد دسترسی ندارم خا ، صبر پیشه کن تا فردا ای ملعون (sm70)نقل قول: