بعله متوجه شدم... راستی اون ماشین زردـه چیه؟ سرعتش زیادـه ها (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بعله متوجه شدم... راستی اون ماشین زردـه چیه؟ سرعتش زیادـه ها (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردام با بابام میام یخچال ببریم (sm59)نقل قول:
آلت خر 60 سانتی متر میباشد اونوقت مال تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم برا تو رو آب قاطی کردن از غلظتت کم شده (sm70) (sm127)
یه کشف . . .
اگه مردها نان آور خونه هستن ، پس یقینن زنها هم آب آور خونه هستن .
ﮐﺪ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﯾﺾ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻬﻠﻮﻝ ﻣﯿﺎﺩ ﻋﯿﺎﺩﺕ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﺎﯾﺪ 10 ﺗﺎ
ﻣﻮﺭﭼﻪ ﻧﺮ ﺑﺪﯼ ﺧﻮﺭﺩﺵ ﺗﺎ ﺧﻮﺏ ﺑﺸﻪ ﺑﻬﻠﻮﻝ ﻣﯿﺮﻩ 10 ﺗﺎ ﻣﻮﺭﭼﻪ
ﺭﻭﻣﯿﺎﺭﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﯼ ﻧﺮ ﻫﺴﺘﻦ .
ﻣﯿﮕﻪ : ﺭﻓﺘﻢ ﺳﺮ ﻟﻮﻧﻪ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﻫﺎ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﺪ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﯾﻀﻪ ﻫﺮ
ﮐﺪﻭﻣﺶ ﮔﻔﺖ ﺑﻪ ﮐـــ/ﯿﺮﻡ ﺍﻭﺭﺩﻣﺶ....! :|
کسی میدونه مارک کفش این خانوم چیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا؟
نور؟
تصویر؟
بخورش
.
.
.
.
.
.
.
...
.
..
.
.
.
.
.
.
پشت صحنه تولید فیلم
ســـ/وپر
60 فوت میباشد (sm59)(sm120)نقل قول:
من 8سالم بود که رفتیم کرج (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)