کلن یاهو یه حس نوستالژیکی داره که با هیچی عوض نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلن یاهو یه حس نوستالژیکی داره که با هیچی عوض نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلا better call saul اولویتت باشه حتما ببینش خیلی قشنگ بود قشنگ خاطره های بریکینگ بد رو زنده کرد (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقای نیمه راه بودن (sm50)نقل قول:
البته کاری که ما کردیم به خودی خودش کار بزرگی بود بیش از 70 80 تا فیلم فکر کنم رفتیم با هم (sm120)
حالا یه asl بده ببینم یادت هست یا نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدرم اخه این گروها پر از باگه!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه برم بخوابم
خوشحال شدم دیدمتون
فعلا (sm19)
هنوز وقت هست..چقدر فیلمای اسکار امسال چرت بودن همشون(sm3) جز شلاق فقطنقل قول:
خوبه که فقط یه فصله فعلا حتما تو چند روز اینده میبینمش (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین (sm19)نقل قول:
شب و روزت خوش خوب بخوابی (sm10)
خواب در چشم ترم میشکند..شب بخیر امین(sm10)