به یادشون که میافتی واسه مــــــــــــــــن وقت میزاری (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
به یادشون که میافتی واسه مــــــــــــــــن وقت میزاری (sm27)
اشترم بزن
کاور سینگلو بت میدن کاور البوم میزنی ای کیو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هنرمند درباره فعالیتهای دیگر خود در عرصه موسیقی نیز گفت: غیر از حضور در پروژه تازه محسن چاووشی که به عنوان مدیر هنری حضور دارم مشغول کار با چند خواننده از جمله محمد اصفهانی، فریدون آسرایی و ... برای آلبوم های جدیدشان هستم که طی هفته های آینده پیرامون آن اطلاع رسانی می شود.
(sm120)
نه کاورش همونه از ایتونز برداشتن کوری نمیبینی اسمو زدن روش همون گرافیکو بکار بردن میگفتی فرمتشو عوض میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)با این کاور ریلیز شده ! اصن به درک با اون کاور ریلیز شده کاوری که اسم اهنگ روش خورده بهتره یا یه کاور دیگه مگر اینجا اینقد رسمیه تو سفت گرفتی کاور ایتونز (sm2)
(sm70)تو کله شقی من باس روشنت کنم اون به این خاطر اون کاورو داشت چون از سایتی که زدن اهنگو تو فولدر البوم اپ کردن که قراره در اینده بیاد و الا کاور رسمیش همونیه که من بهت دادم بفهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه اونو چک نکردم چی به چیه وقتی دارم لقمه رو میذارم تو دهنت باس قورت بدی سر و کیونت بهم پنالتی میزنه بعد میری یه لقمه دیگه ور میدارینقل قول:
(sm169)