تکیه به دیوار بی در ، منتظر پاروی بی قایق
خداحافظ امضا!(sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
تکیه به دیوار بی در ، منتظر پاروی بی قایق
خداحافظ امضا!(sm169)
امیر لوگو سایتو نمیزنه کاور خود البومه فقط تگشو باید ویرایش کنی اونم کمه کلا 2 تاجاشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pedram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه هفتم(sm2)
کوفتت بشه(sm172)اینجا هنوز آلبوم نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pedram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی جز خیلی شاخه(sm132)
اهاننقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم
یوزر ما هم هنوز زنده مونده ایا؟؟
به امیر بگم؟؟
اره بگو درست میکنهنقل قول:
پدرام غلومی؟(sm132)
اوهوم...دیشب با گوشیم دیدم که منتشر شده ولی نمیتونستم دان کنم.به سیستمم دسترسی نداشتم.صبح دانلود کردم.امشب مهمون داریم باس خونه رو تمیز میکردم ترجیح دادم تمیز کنم بعد با خیال راحت مثل همیشه با هندزفریم تو اتاقم زیر پتو آلبومو گوش بدم(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که من رفتم مرکز پخش نبود ولی یه فروشگاه بزرگ فیلم و البوم .... بود.پوستر هم اتفاقا میداد به اونایی که اول اومده بودن و تو صف بودن ولی من نگرفتم.(sm59)نقل قول:
اینجا هنوز ارجینال نیومده...احتمالا فردا.خدا کنه پوستر گیر بیاد(sm172)