بسیار عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بسیار عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستای گلم هر کی میتونه راهنماییم کنه
من بخشی از یک فیلم سیاه سفید رو تبدیل به عکس کردم و اون عکس های سیاه سفید رو رنگی کردم حالا دنبال یک برنامه هستم تا این عکس ها رو به صورت پشت سر هم به صورت فیلم در بیارم
ممنونم از راهنماییت(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شارژر خود گوشی خراب شد همون موقع باید یکی دیگه میخریدم. زد باتریو خراب کرد
(sm50)
Rita Hayworth . . . (sm74) (sm127) (sm74)
خاک اسیر (sm50)
تکه تکه های قلب منه
که بارون میشه و می باره (sm74)
سلام صابر چه خبر خوبی؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
درود !
نوکرم صادق ! (sm19)
آره ، هم چنان نفسی میاد . . .
سلامتیت !
من که صبح تا شب توی اتاق افتادم ، خبر تازه ای نمی رسه ، جز سس شرای خبر گذاری ها . . .
تو چه طوری !؟
روزا چی کارا می کنی !؟ (sm59)
شبا کجایی !؟ (sm51)
قربونت(sm19) شکر منم خوبم(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مثل خودت همش تو خونه(sm120) نه روز بیرونم نه شب همش پای سیستم(sm172) نه عشقی نه پولی نه تفریحی(sm54) الکی خوشیم(sm120)