اره چند وقت پیش که بهت گفتم اسم اهنگ هم هجرتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره چند وقت پیش که بهت گفتم اسم اهنگ هم هجرتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم رفت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم این شریف پور اصلا ترانه ضعیف نداره
ورژن دوم کار دل من تورو میخواد کار خود شادمهره که تو کانادا تنظیم شده برای البوم خیالی نیست
ولی هر دو تاش که تو آلبوم آدم و حواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه گذاشتن ورژن اولیه کار صفاریانه که خودشم توش همخونی داره مشخصه ورژن دوم برای البوم خیالی نیست بود که خط خورد و به همراه اتیش پاره و زمستون قبل البوم خیالی نیست غیر رسمی پخش شد
ترانه سراش هم شاهکار بینش پژوه هست
عه من خیال میکردم همشون ماله آدم و حوا هستن (sm77)نقل قول:
ورژن دوم همونیه که صدای پیتکو پیتکو توش میاد ؟ (sm2)
ارهنقل قول:
الان دختر آتیش پاره مگه شادمهر تنظیم نکرده ؟
اگه این کاره شادمهره پس تردیدم کار خودشه فضاهاشون شبیه هستن
خودمم شک داشتم شاید اینو شادمهر تنظیم کرده باشهنقل قول: