فردا امتحان فولاد دارم کلا دوساعت خوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا امتحان فولاد دارم کلا دوساعت خوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مجریه فک کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید می دونم این باشه
آقا یجوری اظهار شرمندگی کرده انگار ما برای جیفه دنیا انقلاب کردیم. آقا فدای سرت؛ انقلاب ما انفجار نور بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرونه شاه، مقصود(sm81)
چرا اینا نباید ویدئو بشه (sm50)
اخرین اتوبوس(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دقیقه آخر .. (sm81)
نمیدونم میخوام بگم از پارو سرتره روم نمیشه ..
ولی هرچی میره جلو ایمانم نسبت بهش افزایش پیدا میکنه ..
اون چندتا طرب انگیزو بر میداشت چی میشد .. (sm3)
شاه مقصود
تریاق
من این دو تا رو فعلا از همه سرتر دیدم
آخرین اتوبوس چی دیوس ..
(sm27)
آخرین اتوبوس یخورده کار داشت تا بشه یه ترک کاملنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه. وقت میخواد بگیره. من وقت زیادی فعلا برای گوش دادن ندارم. همینجوریش دو سه تا امتحانمو تحت تاثیر قرار داده (sm25) بعد امتحانا منفجر میکنم خودمونقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرکاشنِ تریاق چه ایده ی باحالی بود
بارون حریف شر شره چشم ترت نیست(sm81)
از رو شاه مقصود میشه فیلم سینمایی ساخت (sm74)
بابا (sm172)
چه جوری میگه این یه کلمه رو (sm25)(sm172)
(sm118)(sm128)
(sm118)(sm171)
اصلن شک ندارم محسن شاه مقصود رو از رو کاغذ خونده ، حتی با اینکه از رو میخوند بازم اشتباه میخوند، شعر که نیست طوماره ، صفا دهنت
دو بیتشم نمیشه پشت هم حفظ کرد (sm178)
کاش همه هنرمندا عقل اینارو میداشتن 8 فرمت و کیفیت مختلف (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب دوباره تست میکنم ، نشد 320 هم راضیم بفرستی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبا میگوید: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی فقط ۱ ترک “زندگی” از آلبوم علی عظیمی می ارزه به تمام این البوم! غرور بیش از حد هم حدی داره !
دریغ یکم نو آوری و یکم شعرهای خاص و بدیع که میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه و تحرکی توی شنوتده ایحاد کنه از نظر فکری و شعوری.
اخه تو رو چه به موسیقی بی سواد اصلا میدونی موسیقی یعنی چی یعنی مغزت در همین حده حتما پریودی که این نظر رو دادی فقط اون گیتار الکترونیک توی اتوبوس اخر می ارز به کل وجود اون علی عظیمی و اهنگاش (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یکی کارارو با اشک خونده (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا . . . (sm50)
من wav دانلود کردم ! تو دانلود نکن ! من فردا برات آپلود می کنم !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سلام آقای حجازی یه پیشنهاد دارم حتما آهنگ تریاق رو گوش بده جواب خیلی چیزا تو این اهنگ هست ؟؟ رفیق خودتی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
سجاد ببین با کدوم ترک بود؟ شاه مقصود احتمالا(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کار جنگ زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بی وفا . . . نه بودم ! (sm59)
ولی الان میشه دوست باشیم !!! (sm19)
بَمَم هر شب (sm50)
چطور میخواست چنگیز رو تک آهنگ بده (sm25)