هادی منم از تو بدم میاد.
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی منم از تو بدم میاد.
ازین بی شرفا که هر چی ثروت ایرانه دارن میریزن پای فوتبال . (sm3)
(sm2)فوتبالتو ببین باو .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شخمم اصن...
باختیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این وضع ناواس فصل بعد حتما یه دروازه بان باید بگیره زیدان
رو توپای معمولی واکنش های خوبی نشون میده و واکنشاش تو چشم تشریف دارن و به همین دلیل گلای تخیلی که میخوره به چشم نمیان
گل اول ، گل سوم
فاجعه بود جاگیریش ...
از اونور ناچو یه چیزی تو مایه های کنعانی زادگان خودمونه
بپا بکارت روحت خط نَخوره این یکی پرده رو نمیشه دوخت دوباره.
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینور کواچیچ ...
مانکن لخت میزاشتن وسط زمین مفیدتر بود
ولی در مجموع جز بازیای خوب چند سال اخیر بود هربار مسی اماده باشه ال کلاسیکو جذاب می شه
در آخر متاسفم واسه زیدان که ایسکو و خامس رو نمیزاره تو زمین ...
بیل چی بود امشب (sm138)
فوتبالم بازیه بازی م مث قمار میمونه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کیری ببازی چه الکی 2 تا گل بزنی ازینور قراردادای میلیونی با یه مشت اوسگل 2 هزاری ببندی
بدتونم بیاد برام مهم نیست ولی این پولا به نظرتون از کجا در میاد ؟ حق مردم بدبخت چی میشه پس ؟
مسخره بازی دنبال یه توپ بدوی .. اینا اول وضع مملکته درست کنن بازی هم جای خودش .
کشورای اروپایی اگه فوتبال و باشگاه و تیم دارن اونا همه چیزشون درسته نه مث اینا .
(sm36)نقل قول:
امش رفیقم 250 تومن باخت ...زیر4گل باس می اومد(sm25)
سهند بیل نمی دونم چه مرگشه این فصل
پسره تو ساتاگو برنابو بود الان تو توییتر عکی گذاشته(sm25)
الان داغی نمیدونی داری چی میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که شخصا راضیم از اینکه مالیاتی که میدم رو میدن به فوتبالیستا
همه از وضع مملکت راضی تشریف دارن ، اگه راضی نیستن پس کو اعتراض
یه سریا اعتراض کردن الان یا تو زندان و یا زیر خاک تشریف دارن ، به خاطر افکارشون و عقیدشون جونشون رو دادن ، ولی چه بخوای چه نخوای کسی حتی حاضر نیست تو شرایط مثلا اعتراض خودش رو قرار بده چه برسه به این که بمیره یا بره زندان
اینکه بشینی تو تلگرام و یه سری سایتا یه سری مزخرفات بخونی و بیای نقش حضرت علی مسلمین رو بازی کنی کار درست نیست ، اگه از شرایط راضی نیستی ، باید از خودت شروع کنی
من فوتبال میبینم چون حالمو خوب میکنه.نقل قول:
حالا امشب تیمم باخت ناراحتم.
اونم مث زندگیه یبار غمه یبار شادی.
این پولاهم خیلی جاها دیگه به جیب میزنن،منتهی چون فوتبال مخاطب زیادی داره بیشتر جلب توجه میکنه.
کشور عقب افتاده که هر چی ثروت نفته در میاره میده به این باشگاه اوون باشگاه .
اونوقت واسه چیزای مهم تر بودجه کافی نیست .. (sm142)
(sm27)
فوتبال یعنی زندگی و لذت...نقل قول:
این حرفایی غیرمنطقی که می گن حق مردمو می خورن و ....کهنه شده
هادیم تا یه حدی راست میگه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
eva marie با کمپانی wwe قطع همکاری کرد
هر کی یه عقیده ای داره دیگه .. خوبه ادم منطقی فک بکنه. حقیقت همینه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال کمپانی برز*رس یه مبلغ خیلی بالایی بهش پیشنهاد کرده بود که بیاد و در یک فیلم چورن بازی کنه ولی قبول نکرد ولی فکر کنم حالا نظرش عوض شده باشه و قبول کرده باشه (sm128)
چقدر خوبه این متیو مک کانهی ... (sm127)
جان میلاد کم کص بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اول یه نگاه به حرفات بنداز ببین چه میگی .. حرفات پر از نیش و کنایه ست .
نه رفتم تو تلگ نه رفتم تو سایت نه نقش امیر و علی رو دارم بازی مکنم
من نگفتم برین اعتراض کنین چون کسی خایهه شو نداره از جمله خودت یا خودم .
ولی حقیقت همین چیزیه که من میگم .
حقیقت مطلق وجود نداره ...هرکسی ی برداشتی داره(sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب شیزیه کشتی کج کاره؟
فوتبال ایرانم ضعیفه ..
اگه برای هیجان و حال و لدته
اون چیزی که مهمه منظوورم زندگیه .
شدت و حال و لذت آدم میشد تو چیزای بهتر کسب کنه نه ایکه بشینی یه ساعت پای تلویزیون یا نهایتش بری استادیوم .
دلتون خوشه ها
آره کشتی کج کارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از کمپانی ها دنبالشن واسه فیلم چورن ولی راضی نمیشه
حرفایی که میزنی یه جوری که انگار تا الان تو غار بودی و از هیچی خبر نداشتی یه دفعه اومدی و دیدی که وضع به قول خودت اینجوری شده ،نقل قول:
همیشه اینجوری بوده ، همیشه اینجوری میمونه ، همیشه اینجوری هست
این رو هم بدون هر چیزی رو که باور کنی میشه حقیقت
هر قاصدی که می رسد از راه ناخوش است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این زمانه ی بی های و هوی لال پرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست ...
شعر و موسیقی سواد نمیخواد ،
احساس می خواد که داری ...
(sm2)مگه گفتم نیست ؟ غاز و قاری رو ولش .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم از حقیقت همون چیزیه که آدم ببینه با چشم خودش ولی مث شما بخواد 2 تا بهانه الکی هم براش بیاره یا الکی دلو خوش کنه
کاری ندارم فیلسوف هم نیستم خودم عقل م میرسه میدانم همین جوریه ..
دارم اونور قضیه رو میبینم اون چیزی که همیشه بی اعتنا رد شدن ازش رفتن سمت چیزایی که به غیر از اعصاب خوردی چیزی نمیاره .
شما مغازه داشتی حتما مالیات هم دادی .. ببینم دوست داشتی بدی ؟ نه . مالیات پول زوره .
منظورمه همه میدونن بیخیال ..
مالیات پول زور نیست ...
الان سرد شدی نسبت به مالیات هر وقت دوباره پاش بیفته میفهمی تو نداری بخوای پول بدی . (sm120)
مالیات البته در جوامع درس حسابی زور نیس