پیشنهاد من برنامه wondershare هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد من برنامه wondershare هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط lidaahmadi5595 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از توضیحت
حجم دانلود از حد مجاز بگذره... این حجم یعنی چقدر؟ آخه قبلا اینجور نبود و کاملا نامحدود بود... خصوصا اینکه این ماه نسبت به ماه های گذشته دانلودهام خیلی کمتر بود :(
خودم احتمالا میدم این گزینه دوم که فرمودید باشه، اخه گویا یک پیامک هم ارسال کردن و عذرخواهی کرده بودن بابت کاهش و افت سرعت و ....
امیدوارم درست بشه ، تمام امیدمون به همین 4 ساعت تایم رایگان همراه اول بود ... (sm228)
(sm50)
منم مثل شما، امیدم برای دانلود، فقط همین 4 ساعت هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط guitar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم مجاز اینجا کاربردی نداره، چون مصرف کردم و میکنم، میگم! اصلا این بحث اینجا کاربردی نداره.
گرشا رضایی بالاخره اومد تلویزیون (sm127)
موزیک ویدیو چه حالیه کی میاد تا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر موزیک ویدیوش هستم خیلی دوسش دارم (sm127)
من فقط واسه دیدن سحر نگاه میکنم (sm51) نه چیز دیگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شعر که اصلا توجهی نمیکنم (sm2)
حالا گیر داده به شعرش (sm122)
خدایی الان دارم چندبار بار گوش میدم اصلا یجوریه (sm178)نقل قول: