ترک تحصیل کن(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ترک تحصیل کن(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
75 بود بگمونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فارغ التحصیلم چطور ترک تحصیل کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pedram [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 تومن خیلی کم بوده برا دست دومشنقل قول:
باو اینجا کتاب نو سی تومن بود دست دومشو می گفت 25 تومن
خریت کردی نگرفتی(sm120)
آره واقعا استفاده از کلمه سکته خيلی عالی بود،یِ ايده ی نو توی شعر بود (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من به یکی دیگه نظر دارم (sm70)نقل قول:
فکر کردم همه بچه ها اینجا دانشگاهین یا مشغول کار
بخر من دعات میکنم (sm172)نقل قول:
اها (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس ارشدو بیخیال شو(sm59)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ترانه طرف اعلامیه مرگمو میبینه قدم هاش سکته میزنه (sm120)